Egy bennfentes szerint Meghan Markle keménykezű, rettegésben tartja az alkalmazottakat, míg Harry herceget papucs férjként írják le.

Harry herceg és Meghan Markle botrányai nem akarnak alábbhagyni. Az egyik forrás szerint Meghan Markle „magassarkús diktátorként” viselkedik, és az alkalmazottak közül többen is félnek tőle.

Meghan parancsolgat, nem hallgat másokra, és egyszerűen átgázol az embereken. Láttam, ahogy felnőtt férfiak sírnak miatta

– állítja egy bennfentes, aki közelről ismeri a hercegi pár életét.

De Harry herceg sem maradt ki a kritikák kereszttüzéből. A forrás szerint bár a herceg kedves és elbűvölő, gyakran hoz rossz döntéseket, és sokszor túlzottan alárendeli magát Meghan akaratának.

Az elmúlt években Harry és Meghan több alkalmazottja is rövid időn belül felmondott, ami azt sugallja, hogy nem könnyű velük együtt dolgozni. Több korábbi alkalmazott panaszkodott Meghan Markle vezetői stílusára, mondván, hogy megalázó és zaklató volt.

Ezek a vádak végül oda vezettek, hogy 2018-ban a Buckingham-palota vizsgálatot indított Meghan Markle ellen. Bár a vizsgálat nagy port kavart, az eredményeket sosem hozták nyilvánosságra, ami csak tovább növelte a találgatásokat a pár körül. 

„Ha Harry és Meghan meg szeretnék őrizni a nyilvános támogatottságukat, sürgősen változtatniuk kell” – véli egy királyi ügyekre szakosodott forrás.

(Borítókép: Meghan Markle és Harry herceg. Fotó: Getty Images)