Hírösszefoglalónkban még: Jakupcsek Gabriella őszintén elárulta, mit gondol Liptai Claudiáról és Ördög Nóráról, Fekete Pákónak hátat fordított a média.

Jakupcsek Gabriella

A 61 éves műsorvezetővel nemrégiben a Telex készített interjút. Jakupcsek a tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel beszélt a mai televíziózás helyzetéről, valamint egy ponton Ördög Nóra és Liptai Claudia munkásságát is véleményezte. Jakupcsek meglátása szerint az utána jövő televíziós nemzedék, a mai ötvenesek roppant nehéz helyzetben vannak, hiszen egyre kevesebb időt töltenek a képernyőn, de negyvenes műsorvezetőkből sincs túl sok, ezért kiemelte: Ördög Nórának résen kell lennie, hogy meddig tud még képernyőn maradni.

„Szerintem nagyon okos, ő ezt tudja már. Ő már látja az én generációmat, és remélem, tanul is belőle. Látja, hogy mi milyen utat jártunk be, látja, milyen típusú televíziózással volt dolgunk, milyen műfajokkal. Ott a Claudia... mondjuk, nem szeretek konkrét neveket mondani, de boldogan mondom, mert nekik ott a helyük. De ennél többnek is ott van a helye, ha lennének más műfajok!” – fogalmazott Jakupcsek. 

Fekete Pákó

Lapite Oludayo, azaz Fekete Pákó már egy ideje nem szerepelt tévéműsorokban, hamarosan azonban találkozhatunk vele a FarmVIP műsorában. A celeb azonban elárulta, hogy bár most elvállalta ezt a felkérést, mégis berendezkedett már a civil éltere. 

„Igazából a média fordított hátat nekem. Egy időben a csapból is én folytam, aztán hirtelen már nem kellettem senkinek. Lelkileg nagyon rosszul viseltem a mellőzöttséget, nem hívtak se fellépni, se szerepelni, és az anyagi tartalékaimat is teljesen feléltem. A barátaimhoz mentem át ebédelni, kétségbeesetten kerestem az emberek társaságát, de hiábavaló volt minden próbálkozás, egyre mélyebbre kerültem” – mondta Fekete, akit végül párja, Gyöngyi húzta ki a gödörből, akivel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg.

„Soha nem volt még ilyen hosszú kapcsolatom, de Gyöngyi mindenben támogat, mutatja az utat nekem, és a legnehezebb időkben is mellettem áll.” – árulta el szerelméről a celeb. 

Száraz Dénes

A Jóban Rosszban korábbi sztárja, Száraz Dénes 2001 óta foglalkoztatott színész, nyár óta viszont a fővárosi Dagály Fürdőben dolgozik. A Jóban Rosszban, Korhatáros szerelem, Mintaapák, Hazatalálsz című sorozatok korábbi szereplője Közel három hónapja helyezkedett el a civil állásában – számolt be a Blikk

„Egy ideje nem volt elég színészi feladatom, kivártam még a nyarat, hátha lesznek szabadtéri előadások, vagy bejön valamilyen forgatás, de nem így történt, ezért már nem várhattam tovább. Segítenem kellett magamon, és így tudtam” – árulta el a lapnak, majd így folytatta:

„Nyáron - sajnos - csak havi három előadásom volt, egyelőre a Hazatalálsz sem folytatódik, és bármennyire is igyekeztem, szabadúszóként ez nem volt elég az anyagi biztonságunkhoz. Nem voltam rest, felemeltem a telefont, és felkerestem szakmabeli kollégákat, de csak egy helyről kaptam pozitív választ, a Veres1 Színház egyik előadásában. Ott is csak 2025 februárjától kezdjük a próbákat, és addig van még jó pár hónap”

Reggel hattól már szolgálatban van, és persze az is előfordul, hogy a fürdő vendégei felismerik. Jól tudja kezelni az ilyen helyzeteket, szívesen beszélget az emberekkel is.

„ Szoktak kérdezni a sorozatokról, a korábbi színházi szerepeimről, én pedig szívesen beszélgetek bárkivel. Nagyon kedvesek, amikor megköszönik, hogy önkénteskedem a fürdőben, még ha valójában nem is ez a helyzet”

(Borítókép: Száraz Dénes. Fotó: Németh Kata/Index)