Stohl András láthatóan nagyon élvezi a versenyt az Ázsia Expresszben, ám most tett néhány meglepő kijelentést játkostársairól. Dietz Gusztávba pedig keményen beleállt.

Stohl András játékbeli párjával, Till Attilával igazán élvezi az Ázsia Expressz fordulatos kihívásait, és eddig igen jól szerepelnek a versenyben.

Ám a jókedvű játék mögött, mint kiderült, komoly érzelmi feszültségek húzódnak meg. Ördög Nóra a műsor harmadik hajszája közepén kérdezgette a versenyzőket arról, kit várnak vissza, és a színész meglepően nyersen fogalmazott:

„Nem tudom, mondtak-e már ilyet ebben a műsorban, de nekem tökéletesen mindegy, ki jön vissza.

Nem azért, mert mindenkit szeretek. Egyiket sem várom vissza!

Nem tudom már őszinte szívvel egyik párosra sem azt mondani, hogy őt várom vissza” – mondta Stohl, majd durván beleállt Dietz Gusztávba.

„Guszti saját magával küzd, és láthatóan nagyon mérges magára mindig. Mi mindannyian hülye kis pincsikutyákként rohangálunk körülötte, hogy Guszti bácsi, legyen már jó kedved!

Hát, ne legyen jókedve! Ha nincs jókedve, menjen haza! 

Végül így is lett, és az utolsóként célba érő Dietz Gusztávék távoztak a játékból. Ez persze nem volt túl meglepő, hiszen az egykori világbajnok ketrecharcos lába megsérült, ami miatt a játék feladásán is gondolkodott. 

(Blikk)

(Borítókép: Stohl András. Fotó: Kaszás Tamás)