Hírösszefoglalónkban még: kiderült, hogy ki Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban meglepetésjátékosa.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Izgalmas epizóddal tért vissza a televíziók képernyőjére az RTL egyik legnépszerűbb sorozata, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. Az első részben kiderült, hogy ki lesz az idei évad huszonkettedik, eddig titokban tartott szereplője. Egy tavalyról már ismerős arc csatlakozott ismét a játékhoz, méghozzá nem más, mint  Sváby András, aki tavaly az elsők között esett ki. 

Shane Tusup

Sértődötten és feldúltan távozott vasárnap este a ringból Shane Tusup, miután kikapott Torghelle Sándortól a Sztárbox utolsó mérkőzésén. Az edző annyira ideges volt, hogy a mérkőzés utáni interjúkat sem vállalta, sőt a beszámolók szerint még az öltözők előtti folyosó is Shane Tusuptól zengett, aki őrjöngött a technikai K.O. után. Az edző már a mérkőzés előtt beszólt a volt focistának, aki viszont most megmutatta: még korántsem nagypapa. Az amerikai edző nem sokkal később közleményben reagált a mérkőzésen történtekre:

„A gondolataim között sem szerepelt, hogy két, sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe. Azt gondolom, a sportban arra nem illik büszkének lenni, ha valaki folyamatosan kapja a piros lapokat, hiszen ez komoly jelentéssel bír. Én a felkészülésem alatt csak a saját dolgomra koncentráltam, és a fejemben nem volt más opció, kizárólag a fair play, mint mindig. A mérkőzés befejezése a bíró döntése volt, amelyet elfogadtam, és az ellenfelemmel történő sportszerű kézfogás után hagytam el a ringet. Természetesen egy ilyen típusú mérkőzés után át kellett gondolnom, hogyan is tudnék nyilatkozni a ringben történtekről. A félreértések elkerülése végett, a sajtótájékoztatón elhangzottak visszhangjára a következőkkel szeretnék reagálni: a Sándorral való korábbi ismeretségünk révén nem gondoltam volna, hogy a poént többek komolyan veszik” – áll Shane Tusup nyilatkozatában.

Molnár Gusztáv

Alig néhány hete, hogy a Velvet is beszámolt Molnár Gusztáv állapotáról, miután a Blikk egyik olvasóriportere a fővárosban kapta lencsevégre a színészt, amint ittas állapotban feküdt az utcán. Akkor azt nyilatkozta, a fotók láttán rádöbbent, hogy ez így nem mehet tovább, ezért szakember segítségét kérte a függősége miatt. Nos, a jelek szerint Molnár továbbra sem tud leszámolni a démonaival, ugyanis ismét lefotózták, amint borzasztó állapotban fekszik az utcán, láthatóan ittasan. 

„Először magatehetetlenül feküdt, nem reagált semmire, majd felállt, el akart indulni, de hamar összeesett. Szerencséje is volt, mert majdnem az úttestre is kitántorgott, de volt annyi lélekjelenléte, hogy ismét lefeküdt” – nyilatkozta a Blikk olvasója, aki fotókat is készített, amelyek ide kattintva láthatók. 

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Vajda János/MTI)