Hírösszefoglalónkban még: Miklósa Erik úgy érzi, hogy kivetette magából a faluja, A Sztárbox miatt az alkoholról és a cigarettáról is lemondott Czutor Zoli.

Czutor Zoltán

Bár Czutor Zoltánnak végül nem sikerült győznie a Sztárbox múlt vasárnapi adásában, az énekes elárulta a Blikknek, attól, hogy távozott az RTL műsorából, az ökölvívást nem akarja abbahagyni, hiszen úgy érzi, az edzéseknek is köszönhetően élete legjobb formájában van. Az énekes a sportnak hála felhagyott káros szenvedélyeivel: lemondott  az alkoholról és a cigarettáról is.

„Tartósan és rendszeresen semmilyen káros szenvedélyem nem volt. Olykor hétvégente, vagy ha szórakoztam, megittam pár italt, illetve elszívtam néhány szál cigarettát. Azon időszak alatt viszont, amíg a felkészülés volt, mellőztem mind a kettőt, és simán lehet, hogy a jövőben sem élek már velük”

Shane Tusup

Korábban mi is megírtuk, hogy nem igazán viselte jól a vereségét az amerikai edző a Sztárboxban. Shane Tusup menyasszonya, Nagy Viktória Zoé megvédte vőlegényét, aki szerinte igazi sportember. 

„Elég legyen a lejáratásból! Teljesen felháborító, amit ebből a bokszmeccsből próbálnak kreálni, már ha ezt annak lehet nevezni. Ezt már egyszerűen nem hagyhatom szó nélkül, hiszen mindez hitelrontásnak minősül! Nem ismerek Shane Tusuphoz fogható, ízig-vérig profi és korrekt sportembert! Ha ő előre tudja, hogy ez nem egy igazi bokszmeccs, hanem egy kocsmai verekedés lesz, nem adta volna ehhez a nevét! De mindazok ellenére, ami a ringben történt, mi sem volt természetesebb számára, mint hogy az eredményhirdetés után kezet fogjon az ellenfelével és annak edzőivel. Majd néhány perc várakozás után, egyetlen hangos szó nélkül velem és a stábjával hagyta el a ringet, mivel egyetlen jelzés sem érkezett interjúkészítésre. Szóval egyszerűen hazugság, hogy nem járt el sportszerűen! És sok kérdést vet fel bennem, hogy a kamera miért nem mutatta a történteteket” – védte meg a szerelmét Nagy Viktória Zoé a Story magazin hasábjain. 

Miklósa Erika

Énekhangjának köszönhetően beutazta a világot Miklósa Erika, majd 20 évig egy néhány száz fős településen, a Fejér vármegyei Bakonykútin élt a családjával, ahol igazi közösségszervező lett. Még a polgármesteri pozícióért is elindult, de mindössze egy szavazatkülönbséggel a másik jelölt nyert. Nemrég azonban, 20 év után költöznie kellett – számolt be a Best magazin.

„Valahogy úgy éreztem, kivetett magából a falu. Ez nem szomorú, el kell fogadni a változást, ahogy azt is el kell fogadni, hogy – bár nem pozitívan hangzik – valakiknek sok vagy… Ezt is úgy fogtam fel, mint egy jelzés, hogy nekünk váltanunk kell” – mesélte DTK: Elviszlek magammal című műsor legutóbbi adásában. 

Így váltottak is: a Velencei-tó közelébe költözött a férjével és a kislányával, Bibivel, akit nem sokkal a születése után fogadtak örökbe.

Berki Krisztián

Már több mint két év telt el azóta, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel életét vesztette. A néhai celeb a budapesti Farkasréti temetőben nyugszik, ahonnan valaki nemrég néhány igencsak kegyeletsértő fotót juttatott el a Blikkhez. A nem túl ízléses poén részeként a volt Fradi-vezér sírhelyére egy vasalót tettek. Mély sebeket tépett ez fel Berki Krisztián hozzátartozóiban, különösen a néhai celeb édesanyjában, aki tajtékzik, őrjöng ha csak arra gondol, hogy valaki képes volt ilyen megalázó tettre.

„Szégyelljék magukat, akárki volt. De ha tudnám, hogy ki, biztos, hogy agyonverném. Biztos, hogy számon kérném, hogy lehet valaki ilyen rohadék. Milyen ember ez?! Normális ember ilyet nem csinál!” – mondta könnyeivel küzdve Júlia asszony a Tények című műsorban. 

Ezen rendesen felhúztam magam, hogy lehetnek ilyen gyalázatos emberek. Egy halottat így megalázni!

Mayer Júlia nem tud másra gondolni az ízléstelen tréfa óta, mint hogy hogyan képes valaki ekkora aljasságra.

„Majd a sorsa utoléri. Az ilyen gonosz embereket nem bírom elviselni. Ez szemétség! Ez az alja! Egy féreg lehetett. Lehet, hogy jót is röhögött magában” – fakadt ki az összetört édesanya, aki máig nem dolgozta fel fia halálát. 

(Borítókép: Sírok egy temetőben. Illusztráció: Aleksandr Zubkov/Getty)