Hírösszefoglalónkban még: újra tud mosolyogni Marsi Anikó, Krausz Gábor viselkedése egyre többeknek szúr szemet az Ázsia Expressz miatt, Kovács Kokó István tényleg visszatér a ringbe.

Krausz Gábor

Krausz Gábor Ázsia Expresszben látott viselkedése egyre több nézőnek szúr szemet. A sztárséf megítélése az elmúlt hetekben sokkal árnyaltabb lett, amióta egy olyan oldalát mutatja meg, amivel eddig csak a négy fal között lehetett találkozni. Ahogy a Story magazin írja, Gábor vulkánszerű kitöréseit, csapkodásait, szúrós megjegyzéseit nem egyszerű kezelni, amit a tévénézők egy része szóvá is tesz kommentek formájában.

Kovács Kokó István

Kovács István neve a kezdetektől fogva összeforrott a Sztárboxszal, de eddig inkább csak a szorító mellett szokhattunk hozzá az egykori kiváló ökölvívó látványához. A napokban azonban kiderült, hogy 11 év után engedett a csábításnak, így ismét a ringbe lép. Most végre azt is megtudtuk, milyen szerepben!

Ő lesz ugyanis Bárdosi Sándor és Árpa Attila összecsapásának mérkőzésvezetője. A Bárdosi–Árpa meccs nem az idei versenysorozat része, hanem egy gálamérkőzés lesz.

Én leszek majd az ominózus Árpa–Bárdosi küzdelem mérkőzésvezetője

– árulta el Kokó az RTL Fókusz című műsorában. 

Marsi Anikó

Nemrég nagy változás állt be a népszerű műsorvezetőnő életében: Palik Lászlóval közös nagyobbik fia Dublinban kezdte meg az egyetemet. Marsi Anikó, miután kiköltöztették a fiukat, végigsírta a hazavezető repülőutat. Azóta leülepedett benne az élmény, amelyről a Mokkában vallott. 

Most már tudok mosolyogni.

Igazából két ember van rosszul: a Palik Vilmos édesapja és édesanyja. Na jó, a nagymamája is, az én édesanyám. Ő is nagyon megsiratta. Furi helyzet ez, mert közben nagyon örülünk, nagyon büszkék vagyunk. Azért nem mindenkit vesznek fel erre a komoly egyetemre, elméleti fizika szakra. A gyerek azt csinálja, amit mindig szeretett volna. Most már vannak barátai, akikhez úgy tud beszélni, hogy értik is, amit mond” – humorizált a műsorvezetőnő a reggeli műsorban, korábban pedig arról beszélt: a kamasz fiú asztronautának készül.

Schóbert Lara

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya Hajdú Péter műsorában öntötte ki a lelkét. A Sztárboxban is versenyző celebcsemete váratlanul tett vallomást az édesapjáról is, akivel kapcsolatban van hiányérzete a gyerekkorából. 

„Apának volt egy nagyon rossz családi-, apamintája, ezért

engem sosem tudott úgy igazán a kislányaként kezelni.

Mindig is nagyon szeretett, mindent megkaptam tőle. Talán azt az érzelmi intelligenciát nem tudta nekem nyújtani, amire szükségem volt. Úgymond egy szeretetéhes kislánnyá váltam, mindig a férfiaktól vártam el az elismerést, a szeretetet, azt, hogy megkapjam, okos vagy, márpedig szép vagy, elég vagy. Közben ezt saját magamról kellett volna tudnom – vallotta be Schoberték legidősebb gyermeke.

(Borítókép: Schóbert Lara. Fotó: Szollár Zsófi/Index)