Jonah Hill a Superbad, avagy miért ciki a szex? című film forgatása során annyira utálta az egyik színésztársát, hogy megpróbálta őt kirúgatni a produkcióból.

Jonah Hill, a Superbad, avagy miért ciki a szex? sztárja nemrég bevallotta, hogy a film meghallgatásai során annyira utálta az egyik szereplőtársát, hogy megpróbálta őt kirúgatni a produkcióból. A szóban forgó színész nem más, mint Christopher Mintz-Plasse, aki a legendás McLovin karaktert alakította.

A Vanity Fair interjújában Jonah Hill elmesélte, hogy már a meghallgatásokon sem jöttek ki jól, és különösen bosszantotta Mintz-Plasse viselkedése, aki improvizálva próbálta sértegetni őt.

Nagyon idegesítő volt, nem tudtam vele normálisan játszani

– mondta Hill, akit olyannyira zavart a helyzet, hogy megpróbálta meggyőzni Judd Apatow producert, hogy ne alkalmazzák Mintz-Plasse-t a szerepre. Apatow azonban ragaszkodott hozzá, véleménye szerint ugyanis pont a köztük lévő feszültség tette hitelessé kettejük dinamikáját a vásznon. „Az, hogy irritál téged, csak megerősíti, hogy ő a tökéletes McLovin” – magyarázta el a kényes helyzetet Judd Apatow a színésznek.

Bár Hill és Mintz-Plasse kezdetben nem jött ki jól egymással, a forgatás végére kibékültek, és szoros barátság alakult ki közötttük. 

Christopher Mintz-Plasse elmesélte, hogy 17 évesen, fiatal és tapasztalatlan színészként nem hagyta annyiban Jonah Hill beszólásait a meghallgatásokon.

Jonah folyamatosan próbált beszólogatni, de én visszaszóltam neki. 

Azt gondoltam, ha ő így játszik, én is visszavágok. Ez viszont csak még jobban felhúzta őt” – emlékezett vissza a színész.

(Borítókép: Jonah Hill. Fotó: Getty Images)