Hírösszefoglalónkban még: Dárdai Blanka és L.L. Junior megint összebalhéztak az Ázsia Expresszben.

Zimány Linda

Zimány Lindaa Palikék Világa Ilyen az élet című műsorában számolt be róla, hogy két embertől érkeztek olyan sokkoló üzenetek, amelyekben halálosan megfenyegették. 

„Azt gondolom, semmiféle zaklatás nem fér bele az ember életébe, de van egy szint, ami már nagyon durva. Itt két olyan eset volt, ami már az életemet fenyegető zaklatássá fajult” – kezdte Linda.

„Virtuális felületeken, jelen esetben a Instagramon küldözgettek különböző profilokról üzeneteket, hogy hullazsákban fognak hazavinni; felveszik, ahogy összetörik a csontjaimat; és ahogy visítok, azt kamerára veszik. A szüleimet és az egész családomat kiirtják – hogy idézzek. Különböző hasonló üzenetek jöttek. Azt hittem, ez egy embertől jön, mert amikor letiltottam az egyik profilt, hasonló jellegű üzenetek kezdtek el jönni körülbelül egy héten belül egy másikról” – magyarázta a modellből lett jogász.

Azt is elmondta, hogy a véleményét bárki elmondhatja, de nem tűri azt sem, hogy a közösségi oldalakon rágalmazzák őt.

„Nálam akkor szokott elgurulni a gyógyszer, ha olyan valótlan állítás történik, ami már megüti a bűncselekmény kategóriáját. Mondjuk, ha valaki megvádol olyan dologgal, ami nem igaz… Például azzal, hogy mondjuk van egy olyan komment, hogy »Zimány Linda ruhamárkája szerintem egy pénzmosoda«. Ez rágalmazás, ez becsületsértés, ez az üzletemet bántja, a hitelemet rontja” – magyarázta Linda, aki az ilyen eseteket bírósági útra tereli.

Tóth Vera és Oláh Ibolya

Tóth Vera és Till Attila beszélgettek Kadarkai Endre műsorának legújabb részében, ahol Oláh Ibolya neve is felmerült. Ugyanis a Petőfi- és Gundel-díjas magyar énekesnő egy korábbi interjúban azt taglalta, véleménye szerint csalás történt a Megasztár első évadában, és ezért nyerhette azt meg végül Tóth Vera.

A beszélgetést a Story szemlézte, leírva, hogy az énekesnő szerint épp azok voltak oda érte, azok drukkoltak neki – szerkesztők, műsorkészítők –, akiknek módjukban állhatott volna Ibolyát a győzelemhez segíteni, de ez nem történt meg.

„Nyilván őt is ajnározták utána, meg kellett, mert nagyon csalódott volt, hogy nem nyert. Szerintem Ibi teljesen biztos volt benne, hogy ő viszi el a pálmát. És nyilván egy picit jobban elfoglalta őket Ibolya pesztrálása vagy vigasztalása. Én meg ezáltal azt éreztem – s a mai napig van bennem egy ilyen érzés –, hogy egy kicsit engem stabilabbnak láttak, ezért jobban magamra hagytak, miután kialudtak a fények, véget ért az adás. Tán észre sem vették, hogy elmentem… És ez nem ilyen önsajnáltató duma, ezek tények, ez így történt" – emlékezett vissza Tóth Vera.

„A másik dolog, azt gondolom, hogy a közönséget mindig nagyon tisztelni kell, nem szabad hülyének nézni a nézőt, és Ibolya nagyon sokszor felkészületlen volt. Még fonetikusan is kiírták neki a szöveget a súgógépre, csak hogy énekelje el azt a dalt. És könyörögtek neki, hogy jöjjön be egy koreográfiaórára, tanulja meg a koreográfiát, mert az egy csoda volt, amikor ez megtörtént. Tehát a közönség érzi, hogy – bocsánat, romás kifejezéssel – ki a kanyhaló, tehát sokszor azért megtörtént” – mondta a műsorban, majd elárulta, hogy nem haragszik Oláhra, mert hamar megbocsát mindenkinek. 

„Én úgy tisztáztam, hogy az RTL-en volt egy Reggeli, és beleültettem az ölembe, hogy »na, mi van, művésznő?« Tehát én nem tudok haragot tartani. Azért vagyok ilyen hülye egész életemben, mert mindig mindenkinek megbocsátok. Nem tudok Ibolyára haragudni, mert nem tudhatom, milyen így felnőni, meg hogy miből hozta a mintáit, miért nem tud bizonyos dolgokat, helyzeteket kezelni. Mások vagyunk, és azt gondoltam, jobb, ha én vagyok egy picit lazább, nagyvonalúbb”.

Dárdai Blanka és L.L. Junior

Az Ázsia Expressz adásai nem telnek el balhé nélkül, ami a pénteki adásra nézve is igaz. A bejátszásból kiderül, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka ismét összerúgták a port, ráadásul a rapper igen csúnya jelzőket vágott a párja fejéhez.

Elérkezett az újabb Hajsza: a pénteki adásban Krausz Gábor és Mikes Anna, L.L. Junior és Dárdai Blanka, valamint Stohl András és Tilla küzdenek meg a játékban maradásért. Az előzetesből kiderül, hogy Juniorék ezúttal is durván egymásnak ugranak, a rapper egy ponton „borzalmasan hisztis p***”-nak nevezi kedvesét, aki ezután elsírja magát.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: Papajcsik Péter/Index)