Egy évvel ezelőtt Krausz Gábor még az áldozat szerepében tetszelgett, miután arról szóltak a hírek, hogy a Tóth Gabival való házassága az énekesnő félrelépése miatt ért véget. Úgy tűnik azonban, a rajongók kezdik átértékelni a történteket most, hogy az Ázsia Expresszben jobban megismerték a sztárséf viselkedését.

Krausz Gábor és Mikes Anna újabban az Ázsia Expressz című műsorban próbálja bizonyítani a rátermettségét. A sztárpár a Dancing with the Stars tavalyi évadjában talált egymásra, miután Krausz Gábor és Tóth Gabi szakított egymással, utóbbira pedig a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence mellett talált rá a szerelem. Akkoriban rengetegen támadták az énekesnőt a válás miatt, pedig burkoltan többször is megfogalmazta, hogy egy kapcsolat végéhez ugyanúgy két ember kell, mint magához a kapcsolathoz.

„Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán. Ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám” – nyilatkozta még év elején a  Mutasd magad!  című podcastban Tóth Gabi, akinek a szavai nemrég sokaknak új értelmet nyertek, hiszen az Ázsia Expresszben többször is láthatták Krausz Gábor nehéz természetét, 

vulkánszerű kitöréseit, csapkodásait és szúrós megjegyzéseit.

(Story)

(Borítókép: Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)