Kulcsár Edina a múltban három hajfonó üzletet nyitott Budapesten, valamint kettőt vidéken. Ezek közül korábban egy fővárosi boltot már bezárt, nemrég pedig a másodikban is lehúzták a rolót, így jelenleg csak az utolsó budapesti üzlet üzemel.

Kulcsár Edina és G.w.M. nemcsak családalapításba, de közös bizniszbe is fogott. Kulcsár már 2018-ban elindította Braid me and more nevű hajfonó vállalkozását, majd a válását követően is folytatta a bizniszt, akkor már új párjával, Varga Márkkal, akivel 2022 elején jelentették be a kapcsolatukat. Az üzlet jól ment, olyannyira, hogy Budapesten három, vidéken pedig összesen kettő boltjuk volt, egy Győrben, egy pedig Kecskeméten.

A tempóból 2023 elején vettek vissza, feltehetőleg azért, mert Kulcsár akkor már az első közös gyereküket hordta a szíve alatt. Először a legelső, Aréna Plázában lévő, nemrég pedig a Victor Hugo utcai üzlet zárt be, habár utóbbit próbálták megmenteni. A hajfonót a rapper egy barber shoppá alakította, ám az sem volt hosszú életű, a Bors szerint szerint kevesebb mint 12 hónapot élt meg. Ezután visszaváltottak a hajfonóra, de mivel nem ment, az ingatlan.com-on található hirdetés szerint kiadásra kínálták az üzlethelyiséget havi 220 ezer forintért.

Jelenleg tehát Kulcsár Edinának csak egyetlen fővárosi üzlete üzemel a Boráros téren, de talán nem is bánja, hiszen az anyaság minden idejét leköti. Második G.w.M-mel közös gyereke, Dion idén augusztusban jött a világra, míg Amara májusban múlt egy éves.

(Blikk)

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Papajcsik Péter/Index)