Összeházasodott Sydney van den Bosch és párja, Kaszás Benjámin. A teniszedző még februárban kérte meg a Szerencsekerék háziasszonyának kezét, aki nemrég boldogan mutatta meg az esküvői ruháját.

Sydney van den Bosch egy évvel a válása után ismét boldog feleség. A Szerencsekerék című műsor korábbi háziasszonya a korábbi férjével, Egerszegi Tamás labdarúgóval 2023 szeptemberében, öt hév házasság és összesen hétévnyi kapcsolat után vált el. A még mindig csak 28 éves modellről először idén év elején röppentek fel a pletykák, hogy újra szerelmes, nem sokkal később pedig ő maga is elismerte, hogy új férfi van az életében, aki a családi nehézségek idején az egyik legfőbb támasza volt.

Ez a férfi, mint kiderült, nem más, mint Kaszás Benjámin teniszedző, akivel ugyanarra az I. kerületi helyre jártak edzeni, ott ismerkedtek meg. Nagyjából másfél-két hónappal azután, hogy összejöttek, a férfi meg is kérte az egykori szépségkirálynő kezét, aki boldogan mondott igent. Az esküvőt aztán egészségügyi okok miatt halogatni kellett, de úgy tűnik, tegnap a Balatonon végre megtartották az esküvőt, amelyre van den Bosch egy különleges Merő Péter ruhát választott.

„A Szerencsekerékben több mint 300 ruhát viseltem, így ruhák terén eléggé kitolódott az ingerküszöböm, és szerettem volna valami igazán különlegeset a nagy napra is. Nem tudtam próbálni a műtét miatt, ezért aggódtam, hogy problémás lesz a ruhaválasztás, de szerencsére nem így lett. Annyit elárulhatok, hogy ezen a téren a hagyományos elegancia és a modern vonal is megjelenik majd” – árulta el korábban álmai ruhájáról Sydney van den Bosch, aki a közösségi médiában osztott meg képeket – szúrta ki a Blikk.

A képet ide kattintva tekintheti meg.

A TV2 Szerencselányánál 2021-ben végeztek dupla maszektómiát, miután rosszindulatú csomót találtak a mellében. A modell azért döntött a teljes beavatkozás mellett, mert genetikailag hajlamos daganat kialakulására a területen. Bár akkor mindkét mellét eltávolították, idén nyáron ismét szükségessé vált egy operáció, amelyről van den Bosch akkor annyit elárult el, hogy a korábbi beavatkozásával volt kapcsolatos.

(Borítókép: Sydney van den Bosch. Fotó: Kaszás Tamás/Index)