Reggeli hírösszefoglalónkban még: ismerőssel találkozott a Megasztárban Marsalkó Dávid.

Marsalkó Dávid

A Megasztár válogatója még mindig tartogat meglepetéseket: ezúttal az egyik zsűritag, Marsalkó Dávid ismerőse bukkant fel a műsorban. A 36 éves Kis Gergő diszpécserként dolgozik a mindennapokban, mikor a döntéshozók elé lépett a Halott Pénz rappere rögtön felismerte, hogy ők már találkoztak korábban. Sajnos a részvevő előadása után Marsalkó Dávid valószínűleg inkább letagadta volna az ismertséget. 

Peter Srámek

Az énekes a hot! magazinnak nyilatkozott róla, hogy elképesztően népszerű a hölgyek körében, de ezzel sosem él vissza.

„Szeretem, amikor tetszem a lányoknak. A színpadon kicsit máshogyan néznek rám, ilyenkor pedig azért előnyből indulok, mint egy sima ismerkedésnél. Szerencsére könnyű dolgom van a lányoknál, szerintem azért, mert szeretik a hangomat vagy vonzza őket a kisugárzásom” – árulta el az énekes.

Dárdai Blanka

Dárdai az Ázsia Expressz kibeszélőjében vallott arról, hogy mi történt köztük a játékban Juniorral. Talán még mindenki emlékszik azokra a jelenetekre, amikor a rapper beteg állatnak, illetve hisztis p***ának nevezte a lányt, ezek a jelenetek pedig rendesen megosztották a közvéleményt.

„Mi annyi ilyet éltünk meg a párkapcsolatunk során, hogy elvesztettük a tiszteletünket egymás felé és robbantunk. Szerintem abban hibáztunk, hogy azt a sok feszültséget, amit otthonról hoztunk nem tudtuk megoldani a műsorban egyenrangú társként. Sokszor elcsúsztunk ezen… És ott volt a szégyenérzet is, hogy a nézők ebbe beleláttak” – kezdte a fiatal énekesnő, aki úgy érzi, sokan nem hitték róla, hogy kiáll magáért és az igazáért.

„Engem mindig úgy képzeltek el ebben a párkapcsolatban, mint egy szobanövényt. Én csak úgy vagyok, fiatalka, csinoska, elvan a Laci mellett. Közben meg, ahogy látták a nézők is, én generáltam a dolgokat. Belőlem is elkezdett hiányozni az alázat, illetve a tisztelet is”

(Borítókép: Peter Srámek. Fotó: Kaszás Tamás/Index)