Súlyos autóbalesetet szenvedett nemrég a Jóban Rosszban című sorozat egy színésznője és ötéves gyermeke. Bogdányi Titanilla szerint a kolléganője kritikus állapotban van.

Az életéért küzdenek a Jóban Rosszban című televíziós sorozat színésznőjének, aki ötéves gyermekével szenvedett autóbalesetet nemrég. A híradásokban már hallani lehetett egy édesanyáról, aki Alsónémediben szenvedett súlyos balesetet, ám az csak most derült ki, hogy a TV2 sorozatának egy szereplőjéről van szó. 

Az érintett kolléganője, Bogdányi Titanilla tett közzé egy Instagram-történetet, amelyből kiderül, hogy a munkatársát és az ő kisgyerekét érte a baleset, amikor egy családi látogatásról tartottak hazafelé egy szürke Opelben – szúrta ki a Blikk. Egy száguldó BMW csapódott nekik, amikor Alsónémediben egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra.

„Bajtársaink egy kisfiút sikeresen újraélesztettek, majd őt és az édesanyját kórházba szállították, mindkettejüket életveszélyes állapotban. További két fiatal férfit végtagsérülésekkel, helyszíni ellátást követően szintén kórházba szállítottunk. A sérültek állapotáról a kórházba szállítást követően nincs tudomásunk” – tájékoztatott korábban az Országos Mentőszolgálat. A lap úgy tudja, a színésznő jelenleg is kritikus állapotban van, az orvosok az életéért küzdenek.

„Bajtársaink egy kisfiút sikeresen újraélesztettek, majd őt és az édesanyját kórházba szállították, mindkettejüket életveszélyes állapotban. További két fiatal férfit végtagsérülésekkel, helyszíni ellátást követően szintén kórházba szállítottunk. A sérültek állapotáról a kórházba szállítást követően nincs tudomásunk” – tájékoztatott korábban az Országos Mentőszolgálat. A lap úgy tudja, a színésznő jelenleg is kritikus állapotban van, az orvosok az életéért küzdenek. Bogdányi Titanilla arra kérte a követőit, hogy imádkozzanak pályatársáért és annak kisfiáért.

(Borítókép: Életjelek egy monitoron. Illusztráció: Getty Images)