Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Simon Kornél

Simon Kornél ritkán beszél a magánéletéről, ám most őszintén mesélt életközepi válságáról, amely 43 éves korában kezdődött. 

„Nem tagadom, igen, nekem is volt! Nálam 43 évesen kezdődött, egyszer csak úgy éreztem, nem igazán érzem jól magam a bőrömben, holott az életemben minden rendben van! Nem mondhatom magam sikertelen embernek, hál’ Istennek, gyönyörű feleségem van, csodálatos családom, tök jó helyen lakunk, van munkám rengeteg, ami három embernek is elég. Pénz persze, mindig lehetne több, de egészségesek vagyunk, a gyerekek szépen cseperednek, de valami mintha mégis hiányozna az életemből” – mondta a most 48 éves színész a Borsnak.

Sallai Nóra

A Jóban Rosszban sorozat színésznője és ötéves kisfia pénteken súlyos autóbalesetet szenvedtek Alsónémediben. A színésznő jelenleg is élet és halál között lebeg, ezért több hírességi is arra buzdítja az embereket, hogy segítsenek, ha tudnak. A Blikk is beszámolt arról, hogy súlyos autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia. Bogdányi Titanilla színésznő a közösségi oldalán egy megrendítő Instagram-sztoriban kérte a követőit arra, hogy imádkozzanak, majd úgy nyilatkozott a lapnak, hogy kolléganője élet-halál között lebeg. Időközben kiderült, hogy a baleset Alsónémedi közelében történt és a Tények egy videót is bemutatott a balesetről. Nemrég már Csonka András is támogatást kért a követőitől a színésznő számára, akinek sürgősen vérre van szüksége. Hasonlóan tett Kárpáti Rebeka is, aki az Instagram-oldalán szólította fel ugyanerre a követőit. 

Herceg Erika

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legutóbbi adásában a reggelinél a társaság megdöbbent, mert két játékos sem érkezett meg. A Játékmester elmondta: Gáspár Katát meggyilkolták éjjel az Árulók, Herceg Erika pedig feladta a játékot. „Erika egészségügyi okokra hivatkozva elhagyta a kastélyt és nem tér vissza többé” – osztotta meg a többiekkel Árpa Attila. Az X-Faktor korábbi mentora azzal magyarázta a játék feladását, hogy mentálisan képtelen volt elviselni a rá nehezedő nyomást. 

„Ez a játék nagyon nehéz. Feladom. Én az első 3-4 napban azzal voltam elfoglalva, hogy folyamatosan agyaltam, figyeltem a jeleket, hogy kik az Árulók. Nagyon legyengültem. Nagyon. Akkor jöttem rá, hogy mi a lényeg: az, hogy itt te egyedül vagy. Neked ezt a játékot végig kell csinálnod egyes egyedül. Mert, hogy ha nem, egyszerűen megbolondulsz. Legyengülsz, fáradt leszel, az agyad robban szét, és feladod a játékot, ahogy most én”.

(Borítókép: Sallai Nóra. Fotó: Szécsi István/Velvet)