Gyönyörű nővé cseperedett Alexandrea Owens-Sarno, aki a Titanic című filmben játszotta a kislányt, akivel egy jelenetben Leonardo DiCaprio táncolni kezd. A színésznő a szerep megformálásakor 8 éves volt, idén már a 36-ot tölti.

Mind emlékszünk a jelenetre, amikor James Cameron 1997-es Titanic című filmjében Leonardo DiCaprio táncolni kezd egy 8 éves kislánnyal egy, az óceánjárón rendezett bulin. A Cora Cartmellt alakító Alexandrea Owens-Sarno akkor 8 esztendős volt és a nézőket szinte kivétel nélkül elbájolta kedves arcával és imádni való játékával.

Egy, a Cosmopolitannek adott korábbi interjújából kiderült, nagyon szeretett James Cameronnal és a stábbal dolgozni. Különösen kellemes emlékeket őriz Leonardo DiCaprióról, aki a forgatás szüneteiben szívesen szórakoztatta őt.

A Titanic bemutatása óta eltelt 27 évben bár egyszer sem kapott ennél nagyobb szerepet, Owens-Sarno az élet más területein hatalmas sikereket ért el: egyetemre ment, a diplomája megszerzése után pedig Los Angelesben telepedett le, ahol improvizációs előadásokat tartott, és a szkeccskomédia műfajába is beletanult. 

Hamar kiderült, hogy jó érzéke van a komédiához, így színpadra vitte a tehetségét, majd 2017-ben saját produkciós céget alapított Sundae Knight Productions néven. Jelenleg is ezzel foglalkozik, novemberben pedig már a 36. életévét tölti. Mi tagadás, gyönyörű nővé érett. Íme!

(Femina)

(Borítókép: Alexandrea Owens-Sarno a Titanic című filmben Leonardo DiCaprio mellett. Fotó: Profimedia)