Neil Patrick Harris igencsak ügyel rá, hogy intim testrészei ne látszódjanak a filmekben, de van egy jelenet, amiben mégis felvillan a férfiassága.

Nagyon résen kell lenni a nézőknek, de ha ügyesek, megnézhetik Neil Patrick Harris valódi péniszét a Holtodiglan című film egyik jelenetében. A színész alapvetően nem egy magamutogató típus, például a Netflix Uncoupled című sorozatában egy latexből készült utánzatot alkalmaztak egy adott jelenetnél.

A David Fincher által rendezett pszichológiai thriller 2014-ben került a mozikba, és Gillian Flynn azonos című regénye alapján készült. A filmben egyébként is sok kemény jelenet van, köztük Ben Affleck teljesen meztelen alsóteste, de most Harris is bevallotta, hogy az ő nemi szerve is látszik, csak nagyon röviden. Szó szerint, ugyanis a színész szerint a forgatókönyv is felelős azért, hogy a villantást olyan kevés néző vette észre.

 „Ha egy kellemesen gőzölgő, meleg zuhany vettük volna fel a jelenetet, talán nagyobb lett volna a látvány. De az adott körülmények között máshova folyt a sok vér..." – jegyezte meg a sztár, viccesen utalva arra, hogy az ominózus jelenetben a főszereplő Rosamund Pike elvágja a nyakát.

(LadBible)

(Borítókép: Neil Patrick Harris. Fotó: Getty Images)