Drew Barrymore egy 90-es évekbeli kalandjáról mesélt, amikor is élete legjobb csókját élte át, egy ismert kolléganőjével.

Drew Barrymore saját talkshow-jában nosztalgiázott egy kicsit a 90-es éveken, amikor vendégül látta 49 éves kolléganőjét, Chloë Sevigny-t. Szóba került egy intim pillanat is, és Barrymore bevallotta, élete legszexisebb csókja a színésznőhöz köti.

A történet a Los Angeles-i Sunset Marquis hotelben bontakozott ki. „Összejöttünk, hosszasan vacsoráztunk, és egy történetről beszélgettünk, amiért rajongok, és amiből végül egy olyan film lett, amiben Chloë nemcsak szerepelt, de Oscar-díjra is jelölték" – mesélte Barrymore aki természetesen A fiúk nem sírnak című filmre gondolt.

Arról hogy a vacsora után mi történt, először egy, a közönségből kiválasztott hölggyel szavaztatták meg, aki a következő kvízkérdést kapta, 1000 dolláros (350 ezer forint) jutalomért.

„A 90-es években osztoztunk valamin annak a hotelnek a fürdőszobájában. Mi volt az? Egy rúzs, a vécépapír, vagy egy csók?"

A néző a rúzsra szavazott, és valóban, rúzs is keveredett azokban a percekben, de a megoldás a csók volt. Méghozzá Barrymore bevallása szerint élete legszexisebb és legaranyosabb csókja. További részleteket már nem árult el, és azt sem tudni, lett-e bármiféle folytatása az intim perceknek.

(Female First)

(Borítókép: Drew Barrymore. Fotó: Getty Images)