Egy újra előkerült interjúban Diddy részletesen beszél arról, milyen meghökkentő dolgok történtek a bulijain – a rapper letartóztatása után az emberek ismét kíváncsiak az egykori partik titkaira.

Diddy, vagyis Sean Combs régi interjúiból származó felvételek újra előkerültek, és a rapper titokzatos, „furcsa” bulijairól elmondott részletek most ismét nagy figyelmet kaptak.

Egy nemrég előkerült 2009-es videóban Diddy Ellen DeGeneres műsorában mesél a sajátos hangulatú bulijairól. A rapper most újra reflektorfénybe került, miután nemrég New Yorkban letartóztatták zsarolás, szexkereskedelem, csalás és kényszerítés vádjával. A LADbible szerint a hír ismét előtérbe helyezte korábbi interjúit, amelyekben részletesen elárulta, mi történt azokon a hírhedt partikon, és mi tette ezeket az eseményeket annyira különlegessé.

Az interjúban Ellen DeGeneres megkérdezte Diddytől, hogy korábban meghívta-e már a születésnapi bulijára. A rapper erre nevetve azt válaszolta:

Minden bulimra meghívtalak, de valamiért sosem jöttél el.

A beszélgetés során Diddy azt is elárulta, hogy általában 9:30-kor kezdődnek a partik, és egészen hajnali 3-ig tartanak. „Ez a normál buli” – tette hozzá, majd kitért a másik, különleges bulitípusra is: az „after-partyra”.

Az after-party már egy teljesen más szint

– magyarázta a rapper, hozzátéve, hogy ezek a bulik általában a szállodák legfelső emeletein zajlanak, ahol egy egészen más világ várja a résztvevőket.

A humorista Jeff Wittek szintén mesélt egy korábbi interjúban arról, milyen is volt részt venni egy ilyen „Diddy-partin”. Elmondta, hogy minél feljebb haladt a házban, annál furcsább dolgok történtek.

Életemben először láttam élő szexet egy partin

– mondta Wittek, majd hozzátette, hogy bár ő maga nem vett részt ezekben az extrém eseményekben, meglepődött a látottakon. Szerinte Diddy bulijain tényleg bármi megtörténhetett, és ezek az összejövetelek messze nem hasonlítottak a tipikus hollywoodi partikra.

Az interjú részletei és más korábbi felvételek ismét felbukkantak a közösségi médiában, miután Combs letartóztatása híre elterjedt. Az ügyvédje, a LADbible-nek adott nyilatkozatában kijelentette, hogy a rapper határozottan tagad minden ellene felhozott vádat, és azt állítja, hogy ezek az állítások teljesen alaptalanok.

Mr. Combs soha nem követett el szexuális bántalmazást senki ellen

– olvasható a nyilatkozatban.

Miközben a régi interjúk és a bulikról szóló történetek újra terjednek, egyre többen kíváncsiak, milyen új részletek derülhetnek ki a rapper zűrös múltjáról. Egy biztos: Diddy „after-partijai” mindig is különleges és sokszor megdöbbentő események voltak, amelyek most újra reflektorfénybe kerültek.

(Borítókép: Diddy. fotó: Getty Images)