Továbbra is intenzív osztályon ápolják Sallai Nórát, aki ötéves kisfiával szeptember 27-én pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet. A legfrissebb információk szerint a kisfiú meghalt.

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Sallai Nóra súlyos autóbalesetet szenvedett ötéves kisfiával szeptember 27-én pénteken Alsónémediben, amikor egy családi látogatásról tartottak hazafelé és egy száguldó BMW nekik csapódott.

A Jóban Rosszban című sorozat színésznőjének életéért azóta is küzdenek, ám a Blikk legfrissebb információi szerint a kisfia meghalt. Korábban már tudni lehetett, hogy a gyermeket a baleset helyszínén is újra kellett éleszteni, a rendőrség közlése szerint azonban már nem közúti baleset gondatlan okozása, hanem halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomoznak. Mivel a BMW-ben ülő két férfi nem szenvedett súlyosabb sérülést, Sallai Nóra pedig az intenzíven fekszik, így a halál bekövetkezte sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő kisfiára, Bendére.

Sallai Nóra állapota továbbra is válságos, a további operációkhoz pedig még több vérre van szüksége. Első körben megfelelő mennyiségű vér gyűlt össze a számára, ám az elkövetkezendő beavatkozásokhoz továbbra is folytatódik a gyűjtés.

(Borítókép: Sallai Nóra. Fotó: TV2 Sajtószoba)