Mai hírösszefoglalónkban még: Nádai Anikó elárulta, hogy mikor jöhet az esküvő.

Rózsa György

A legendás televíziós, Rózsa György a Blikk talk! című műsor vendége volt, ahol többek között Kylie Minogue-gal való kapcsolatáról is beszélt. Rózsa műsorai közül különösen emlékezetes lehet a Top Show: az 1990-es években futó zenés produkció során 31 világsztárt látott vendégül Budapesten. Köztük volt a korának egyik legnagyobb, valamint legattraktívabb sztárja Kylie Minogue ausztrál énekesnő-dalszerző is, akiről nem akármilyen sztorit osztott meg a műsorvezető.

A világsztár 1992-ben vendégszerepelt a műsorban, és mint az akkor kiderült, korábban még sosem járt Budapesten. Mivel szívesen felfedezte volna a várost, Rózsa György a műsor főpróbájának estéjén autóval elvitte őt a legismertebb nevezetességekhez: jártak a Budai Várnál, a Halászbástyánál és a Gellérthegy nevezetességeit is felkeresték. Arra kérdésre, hogy ezután mi történt a következőt válaszolta Rózsa:

Erről úriember nem beszél

– mondta sokat sejtetően. 

Mikes Anna

Mikes Anna kisebb meglepetésre idén nem szerepel a Dancing with the Stars című műsorban, ugyanis mint mondta új szakaszba lépett az élete. A táncosnő igyekszik kiélvezni a hétköznapi életet, emellett három gyereket is szeretne, amelyhez úgy érzi eljött a megfelelő pillanat.

Mikes Anna és Krausz Gábor a kapcsolatukról vallottak a Meglepetés magazinnak adott interjúban, amelyből az is kiderül, hogy a táncművész három gyereket szeretne, és úgy érzi, most jött el a megfelelő pillanat.

„Soha nem éreztem ilyen nyugalmat, mint mostanában. Idén nem szerepelek a Dancing-ben, helyette új életszakaszba lépek, amit izgalmasnak találok. Sokaknál hamarabb jön el ez az időszak, de én élsportoló voltam, majd folyamatosan dolgoztam, és a táncos tévéműsor is hosszú ideig része volt az életemnek. Mostanra jutottam el odáig, hogy hétköznapi életet élhetek, amit próbálok kiélvezni. Vezetem a tánciskolámat, de közben van időm találkozni a szeretteimmel” – mesélte a táncos.

Nádai Anikó

Nádai Anikó és a vőlegénye tegnap ünnepelték az évfordulójukat, ugyanis négy éve annak, hogy egymásra találtak. A műsorvezető többször is megszólalt már az esküvőről: legutóbb azt nyilatkozta, ha felépült a házuk, akkor oltár elé állnak. A tervek szerint erre 2025-ben került volna sor, de most még tovább tolódott a dátum.

„Az építkezés sokba került, nem ragaszkodunk görcsösen a házassághoz. Van egy közös gyermekünk, ami sokkal erősebb kötelék, de szeretnénk majd a barátainkkal megünnepelni a szerelmünket. Nem akarom elkapkodni a szervezést, nem vagyok jártas benne. Ha valamit csinálok, akkor azt százszázalékosan teszem. Ha jövőre szeretnénk összeházasodni, már el vagyunk késve, alig vannak szabad időpontok, ezért a reális dátum 2026. Családilag az én oldalamról csak a nagymamám él, nekem már fent vannak az őrangyalaim. Emiatt szomorú vagyok, de cserébe az élet minden más területén boldogság jutott” – mondta a Meglepetés magazinnak, aki párjával, Hajmásy Péterrel neveli közös gyermeküket.

(Borítókép: Till Attila és Rózsa György a Sztárban Sztár-ban. Fotó: Papajcsik Péter/Index)