Jennifer Lopez egy vadító ruhában jelent meg az Unstoppable című film bemutatóján az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon szeptember 6-án. A film egyik producere az exférje, Ben Affleck volt, két héttel a válási papírok benyújtása után azonban mást próbált elbűvölni a „bosszúruhában” az énekesnő.

Megosztó véleményeket váltott ki sokat mutató ruhájával Jennifer Lopez a múlt hónapban. Az énekes színésznő a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon öltötte magára a vadító ezüstruhát, amelyet csak néhány fekete masni tartott össze a pőre testén. Sokan „bosszúruhának” titulálták a ruhát, tekintve, hogy JLo az esemény előtt két héttel nyújtotta be a válási papírokat. A helyzet már csak azért is volt kellemetlen, mert a bemutatott Unstoppable című filmet Ben Affleck rendezte, aki így maga is részt vett az esemény.

A kellemetlenségeket csak fokozta, hogy Lopez látványosan kivetette a hálóját Bobby Cannavale-re, aki 12 éve él boldog párkapcsolatban gyerekei anyjával, Rose Byrne ausztrál színésznővel.

Jennifer Lopezről és Cannavale-ról egy felvétel is készült, amelynek egy pontján azt látni, ahogy az énekesnő hozzáér a színészhez. Ő azonban egy idő után láthatóan egyre kényelmetlenebbül érzi magát, pláne azután, hogy JLo elkezdi rázni magát előtte. A színész ekkor zavarában már nem tud mást tenni, csak udvariasan elnéz Lopez feje fölött, mit sem törődve a cserkészési próbálkozással.

A videót elnézve ugyanakkor meglehet, hogy JLo egyszerűen csak jól próbálta érezni magát a kollégája társaságában, akivel együtt játszottak a bemutatott filmben.

(nlc)

(Borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)