Megtörte a csendet Sallai Nóra állapotával kapcsolatban a színésznő férje. Mint kiderült, Sallai állapota javul, de még mindig súlyos.

Mint arról korábban beszámoltunk, Sallai Nóra szeptember 27-én autóbalesetet szenvedett ötéves kisfiával. A gyermek sajnos belehalt a sérüléseibe, az édesanyja életéért pedig azóta is küzdenek az orvosok. A korábbi hírek szerint a színésznő az intenzíven fekszik és még több vérre van szüksége a további operációkhoz, ám a férje szerint javul az állapota.

Sallai Nóra férjét a TV2 Tények érte el, a férfi pedig szűkszavúan ugyan, de elmondta, hogy a felesége állapota mostanra javult egy kicsit, de még mindig nagyon súlyos. Hosszú rehabilitációs időszak vár rá, a szerettei által szervezett irányított véradás pedig továbbra is érvényben van.

Eközben a dunaharaszti óvoda, ahova Sallai Nóra kisfia járt, kitűzte az épületére a fekete zászlót – tudta meg a Bors. A lapnak egy hölgy is nyilatkozott, aki állítja: látta, ahogy a mentősök küzdenek a színésznő és a fia életéért.

„A fiam barátja szedte ki az anyát és fiát az autóból, ők próbálták a fiút újraéleszteni. Aztán jött egy másik fiatal lány, aki megállapította, hogy nincs szívverése a kisfiúnak” – mondta a nő, hozzátéve, hogy néhány perccel később már a mentők harcoltak Sallai és a kisfiú életéért, mielőtt stabilizálták és kórházba szállították volna őket.

Mint ismert, a balesetben egy nagy sebességgel közlekedő BMW ütközött a mellékutcából kikanyarodó édesanya autójának. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki hibázott, ugyanis a színésznő volt az, aki elsőbbség adása nélkül hajtott ki a főútra, ám az érkező BMW-s vélhetően a megengedettnél jelentősen nagyobb sebességgel érkezett.

„Előfordulhat az is, hogy mindkét járművezető tehet a balesetről büntetőjogi szempontból, és akár mindkettő ellen indulhat büntetőeljárás. Amennyiben a BMW sofőrje a megengedett sebesség duplájával hajtott, a felelősség teljesen rá terelődhet. Ha ez bebizonyosodik, akár 5 évre is börtönbe kerülhet” – nyilatkozta a Blikknek Kozma Tamás ügyvéd.

A rendőrség jelenleg szakértők segítségével vizsgálja az esetet.

(Borítókép: Sallai Nóra. Fotó: Szécsi István/Dívány)