Felszólalt fia védelmében P. Diddy édesanyja is, és ez teljesen természetes reakció. Ám Janice Combs érvei igencsak gyenge lábakon állnak a lavinaként duzzadó botrány egyre komolyabb bizonyítékaival szemben.

Miközben egyre több állítólagos áldozat áll elő Sean „Diddy" Combs ügyében, most először nyilvánosan megszólalt az ügyben édesanyja, Janice Combs is, és arról beszélt, a fia ellen felhozott vádak hazugságok.

A rappert még szeptemberben tartóztatták le, bűnszervezet fenntartása, szexuális célú emberkereskedelem, kikényszerített prostitúció és csalás vádjával, és miután a bíróság elutasította a 16 milliárd forintnyi óvadékot, egy hírhedt brooklyni fogdában várja a tárgyalását.

Az ügyben az áldozatok egy részét képviselő ügyvéd arról is beszélt, hogy komoly lista van a kezében Diddy bűntársairól, akik között sokkoló neveket is láthatunk majd, közben pedig egyre több egykori celebbarát fordul a rapper ellen. A dagadó botrányban most először kért szót Combs édesanyja, aki az ügyvédjén keresztül, egy közleményben tudatta véleményét az ügyről. A teljes írást IDE kattintva olvashatja el.

„Szívszorító látni, hogy a fiamat nem az igazság, hanem egy hazugságokból kreált narratíva miatt ítélik el..." - írja Janice Combs. 

A fiam nem egy szörnyeteg, mint ahogy beállítják, és megérdemli a lehetőséget, hogy elmondhassa a saját verzióját.

Csak imádkozni tudok, hogy életben maradjak, hogy lássam, amint elmondja az igazát, és felmentik" – folytatja.

A rapper egyelőre minden vádat tagad, ám tagadott akkor is, mikor tavaly egykori élettársa, Cassie Ventura nemi erőszakkal vádolta meg őt. Később egy hotel biztonsági kameráján rögzített durva képsor már mindent bizonyított, ám a felek végül peren kívül megegyeztek.

A mostani lavina valószínűleg maga alá temeti Diddy-t, akinek anyja arról is ír, hogy fia nem tökéletes, és követett el hibákat a múltban, de egy hazugság még nem jelenti, hogy a mostani visszataszító és súlyos vádakban bűnös lenne. Hozzátette, a legtöbb állítólagos áldozatot csak a pénzszerzés motiválja.

Sean Combs legközelebb október 9-én áll bíróság elé, és ügyvédei ismét megpróbálják majd elérni, hogy óvadék ellenében szabadlábra helyezzék.

(NyPost)

(Borítókép: Sean Combs és Janice Combs. Fotó: Northfoto)