Megjelent a tavaly januárban elhunyt Lisa Marie Presley önéletrajzi könyve, amit lánya fejezett be. A memoárban volt férjéről, Michael Jacksonról is komoly titkokat árult el.

Lisa Marie Presley 2023. januárjában hunyt el, és a már megkezdett emlékiratait lánya, Riley Keough fejezte be, a hátrahagyott hanganyagok alapján. A könyv ezen a héten került a boltokba, és máris komoly sztorikat csemegézhetnek belőle az olvasók.

Néhány ezek közül Lisa Marie Presley volt férjével, Michael Jacksonnal kapcsolatos, akivel 1994-ben házasodtak össze. A pár akkor ismerkedett meg, amikor Presley még két gyermeke, Riley és Benjamin apjával, Danny Keough-val élt együtt. Eleinte csak barátok voltak, ám a popsztár egy Las Vegas-i úton szerelmet vallott neki.

„Nem tudom, észrevetted-e, de teljesen beléd szerettem. Azt akarom, hogy összeházasodjunk, és gyerekeket akarok tőled" – idézte fel Jackson szavait könyvében Presley.

Az érzés kölcsönös lett, Presley beadta a válópert, és 20 nappal a hivatalos bírósági ítélet után már össze is házasodtak. Arra viszont nagy valószínűséggel nem számított az ifjú feleség, hogy az akkor már 35 éves Jackson, akiért akkor már nők milliói rajongtak, nagyon tapasztalatlan az ágyban.

Annyira, hogy még szűz.

„Azt hiszem, megcsókolta Tatum O’Nealt, és Brooke Shields-szel is volt köztük valami, de nem fizikai kapcsolat, maximum egy csók. Azt mesélte, hogy Madonna is megpróbálta egyszer felszedni, de nem történt semmi. Rettegtem, mert nem akartam semmit elrontani" – emlékezett Presley. Arról is ír, hogy ártatlansága ellenére Jackson kezdeményezte a testi kapcsolatot, ami meglepően jól működött.

A házasság azonban már nem ment annyira jól, hiszen a pár két év után, 1996. augusztusában elvált.   

(LadBible)

(Borítókép: Lisa Marie Presley és Michael Jackson)