Pletykák röppentek fel arról, hogy Osváth Zsolt és a férje a válás küszöbén állhatnak, miután az influenszer párja, Patrik egy ágyból pózolt közös képet egy nővel. Mindeközben Osváth külföldön tartózkodott. A tartalomgyártó most tiszta vizet öntött a pohárba.

Alig több mint egy éve, hogy Osváth Zsolt és párja, Partik tavaly szeptember 10-én, Osváth elhunyt édesanyjának a születésnapján nyolc év együtt járás után kimondta egymásnak a boldogító igent. A ceremónia gyönyörűre sikerült, a házasságukat pedig mindenki boldognak és meghittnek gondolta, egészen a közelmúltig, amikor a Redditen feltűnt egy fotó, amelyen Partik egy ágyban volt látható egy nővel, ruha nélkül.

@patrikzsenyei es @osvvath_zsolt szakitottak?
byu/grinchsmiledmf intalk_hunfluencers

A képet maga Patrik posztolta akkor, amikor a férje külföldön tartózkodott. Végül valaki megosztotta a fotót a közösségi portálon, ahol azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon válságban lehet-e Osváth Zsolt házassága, esetleg válni fognak-e. Végül annyira elhatalmasodtak ezek a híresztelések, hogy a tartalomgyártó egy videóban maga reagált rájuk.

„A lejáratókampány óta hoztunk egy döntést Patrikkal: jóval kevesebb tartalmat osztunk meg, a social mediában teljesen leváltunk egymásról. Ettől függetlenül minden egyes napunkat együtt töltjük, együtt dolgozunk, együtt élünk, együtt neveljük a kutyáinkat, együtt neveljük egymást” – fogalmazott Osváth, tisztázva, hogy a házassága továbbra is erős lábakon ál. Ő és Patrik egyébként már 9 éve vannak együtt, az életüket pedig továbbra is egymás mellett képzelik el.

Itt a válasz @osvvath_zsolt
byu/mrsilles intalk_hunfluencers

(Borítókép: Osváth Zsolt. Fotó: Papajcsik Péter/Index)