Daniel Craig legújabb, meleg párkapcsolatról szóló filmje kapcsán idézte fel, milyen volt pár kolleganőjével ágyba bújni a kamerák előtt.

Daniel Craig legújabb, Queer című filmjében egy amerikai férfit alakít, aki Mexikóban kezd új életet, majd beleszeret egy nála jóval fiatalabb férfiba. Partnere Drew Starkey volt a forgatáson, akivel látványos szexjelenetekben is szerepelnek. Ennek kapcsán idézte fel az egykori James Bond, milyenek voltak a korábbi intim jelenetei.

Miután Craig Hollywood legszebb nőivel bújt ágyba a kamerák előtt (és néhányukkal mögött is), azt gondolnánk csupa kellemes emléket őriz ezekről a forgatásokról. Az 56 éves színész mostani feleségével is egy forgatáson jött össze, hiszen a 2011-es Álomház című filmben ismerte meg Rachel Weiszt. De voltak emlékezetes intim jelenetei Sienna Miller színésznővel a 2004-es Torta című filmben, vagy épp Eva Greennel, Monica Belluccival és Lea Seydoux-val a James Bond-filmekben.

Ám Craig véleménye inkább kiábrándító. A színész ugyan neveket nem mondott, de kijelentette:

Forgattam néhány kib...ott szörnyű szerelmi jelenetet a karrierem során. Bárki megnézheti őket.

Craig bízik benne, hogy a William S. Burroughs könyvén alapuló és Luca Guadagnino által rendezett Queerben a jelenetek egy fokkal jobbak lettek.

„A sebezhetőségre törekedtünk... és a lehető legvalóságosabb ábrázolásra" – mondta.

Korábban a Velencei Filmfesztivál főnöke, Alberto Barbera arról beszélt, hogy szerinte Daniel Craig „élete alakítását nyújtotta” a Queerben, és azt is elárulta, van a filmben jó pár nagyon nyílt szexjelenet.

(Daily Mail)

(Borítókép: Daniel Craig. Fotó: Getty Images)