Egyetlen előadót szeretett volna mindenáron elkerülni a Sztárban Sztár All Stars műsorában, de természetesen pont ezért megkapta a feladatot, és Azahriah bőrébe kellett bújnia.

Tóth Gabi a legnagyobb félelmét élte át tegnap este a Sztárban Sztár All Stars színpadán, de sikerült tökéletesen megoldania a helyzetet. Az énekesnő leginkább attól félt, hogy Azahriah bőrébe kell majd bújnia, és ennek hangot is adott még az élő adások kezdete előtt.

„Ez a kissrác kap hideget-meleget, de amit ő tud, azt nagyon nehéz utánozni. A ritmizálás, a szövegmennyiség, a hangjával ahogy folyamatosan játszik. Hol mélyen, hol magasan énekel, és ezt mind olyan tempóban, hogy ha kidobná a gép a műsorban, akkor lehet, hogy kicsit becsinálnék” – mondta, és természetesen ez igazi magas labda volt a műsor szerkesztőinek, amit le is csaptak, és az énekesnő megkapta a feladatot.

Az Introvertált című dalt adta elő.

Tóth Gabi tökéletes produkciója után 40 pontot kapott a zsűritől, Liptai Claudia pedig olyan kritikát mondott róla, hogy a meghatottságtól elsírta magát.

„Olyan szinten csak a művészetedet látjuk most, és olyan szinten lesz*rom, hogy mi van körülötted és milyen dolgok történnek, mert ez a lényeged. Ez volt az a kislány, akit én láttam a Megasztárban és tündöklően jó, csodálatos művész. Ez a művész ma valami olyat alkotott nekünk, amit soha nem fogunk elfelejteni, ebben biztos vagyok. Most egy másik ember bőrében tündökölsz és ez egy nagyon ritka adottság” – értékelte a zsűritag az énekesnőt, aki a csodálatos előadás ellenére végül távozott a műsorból.

(Blikk)

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter)

Habár végül távoznia kellett a műsorból, az teljesen egyértelmű volt, hogy Azahriahként helyt tudott állni.