Mai hírösszefoglalónkban még: Palik László szerint Keresztes Ildikó utálta őt, Horváth Tamás fél szemére nem látott Sárközi Ákos ütése után.

Horváth Tamás

A tegnapi Sztárbox első meccse egy visszavágó volt: Sárközi Ákos mérkőzött meg újra Horváth Tomival. Bár a felek ugyanazok voltak, a meccs kimenetele teljesen más irányt vett. Az énekes ugyanis az egyik ütés után erősen megrogyott, majd fel is adta a meccset. Mint utólag kiderült egy pillanatra még a látást is elvesztette Sárközi Ákos ütésétől. 

„A boksz ilyen. Egyszer fent, egyszer lent. Hálás vagyok a gyors és pontos orvosi ellátásért. CT, agyrázkódás, koponyasérülés. A látásom elment a ringben. A jobb szemem hamar visszajött, de a bal az csak a traumatológián tisztult ki. Sok folyadék és pihenés…” - fogalmazott Horváth Tamás. 

Palik László

A műsorvezető bevallotta, hogy volt idő, amikor Keresztes Ildikó nagyon utálta őt, de mostanra már jobb viszonyt ápolnak. 

„Amikor először itt volt, úgy utált, mint senkit. Persze, nem szólt ő egy szót sem, csak egy ilyen 1 kilométernyi távolságról beszélünk” – fogalmazott a műsorvezető, akihez 2,5 év után tért vissza az énekesnő a Palikék Világa műsorába, ahol Palik László visszaemlékezett az első alkalomra is:

„Ez így nem jó kifejezés, hanem az, hogy ő barátkozós, amit mond magáról, én azt abszolút el tudom fogadni, de nem úgy barátkozós, hogy aki odajön, az neki a jóbarátja lesz. Mert először is megszagolgatja, másodszor is meg kell, hogy ismerje, harmadszor megnézegeti magának. Most már körülbelül szóba áll velem”

 – mondta Keresztes Ildikó szemébe a műsorvezető. Szavain egyébként mindkét fél jót mosolygott.

Oláh Ibolya

Meglepő kritikát fogalmazott meg szombat este a Sztárban Sztár stúdiójában Oláh Ibolya, miután kiesett a műsorból. Az énekesnő reakciója közel sem volt elegáns, miután kiderült, hogy a nézők szavazatai alapján nem folytathatja a műsort.

„Meg kell mondjam, hogy én nagyon örülök ennek az eredménynek. Akármilyen furcsán is hangzik, de nagyon, nagyon elfáradtam. Azt gondoltam, hogy ha nekem tovább kell jutnom, akkor rendkívüli módon bajban leszek. És köszönöm szépen, hogy nem szavaztatok rám, és hallgattatok rám. Tényleg, így legalább visszatérhetek a saját igazi munkámhoz, mert azt gondolom, hogy ez egy showbiznisz, de nincs köze az én munkámhoz. Úgyhogy köszönöm szépen mindenkinek, és szeretném megköszönni a stábnak, a hajasoknak, a sminkeseknek, a koordinátoroknak, és minden olyan embernek, akik hétről hétre rengeteget dolgoznak azért, hogy két perc alatt you... leamortizáljatok mindent. Úgyhogy köszönöm szépen. Ez nem neked szól, Hajós” – szúrt oda búcsúbeszédében Oláh Ibolya a zsűri másik három tagjának, majd végül Tilla nagy nehezen visszaszerezte tőle a mikrofont.

(Borítókép: Oláh Ibolya. Fotó: Papajcsik Péter/Index)