Al Pacino őszintén beszélt félelmetes halálközeli élményéről, és elárulta, mit látott, amikor „nem volt pulzusa.”

Al Pacino, az egyik legnagyobb hollywoodi legenda, nemrégiben sokkolta rajongóit, amikor őszintén beszélt halálközeli élményéről, amely során „nem volt pulzusa.” A New York Times interjújában mesélt az ijesztő pillanatokról, miközben közeledik új memoárja, a Sonny Boy megjelenése.

A 84 éves, Oscar-, Emmy- és Tony-díjas színész, akit a világ olyan ikonikus filmekből ismer, mint a Keresztapa vagy a Sebhelyesarcú, a világjárvány idején küzdött a COVID-19 tüneteivel, amikor egyszer csak rosszul lett otthonában.

Al Pacino így emlékezett vissza az eseményre:

A házamban ültem, és hirtelen nem volt pulzusom.

Pár percen belül már ott volt a mentőautó a ház előtt” – mesélte Pacino. „Hat mentős és két orvos volt a nappalimban, olyan ruhákban, mintha a világűrből jöttek volna.”

Bár nem árulta el pontosan, mikor történt ez az incidens, elmondta, hogy miután közölte az alkalmazottaival, hogy „szokatlanul rosszul érzi magát,” elvesztette az eszméletét. Al Pacino lázzal és kiszáradással küzdött, amikor a vírus tünetei felerősödtek.

Az, amit a halál torkában látott, azonban nem volt olyan, mint amit sokan várnának.

Nem láttam fehér fényt vagy bármi mást. Nincs ott semmi.

Soha életemben nem gondoltam erre” – vallotta be őszintén. „De tudja, milyen a színészek világa: Jól hangzik azt mondani, hogy egyszer meghaltam. De mi van akkor, ha nincs több?”

Úgy tűnik, Al Pacino elfogadta a halált, és ahogy idősödik, már másképp gondol rá. „Ahogy öregszem, másként tekintek a halálra. Olyan, amilyen. Nem én kértem, de eljön, ahogy sok minden más is eljön” – tette hozzá.

Bár az élmény ijesztő volt, Al Pacino örül, hogy itt lehet a gyermekeivel, és büszke a hosszú, sikeres karrierjére, amely generációkat inspirált. A hollywoodi legenda három gyermek édesapja: Julie Marie, akit exbarátnője, Jan Tarrant szült, valamint az ikrek, Anton és Olivia, akik Beverly D’Angelóval való kapcsolatából születtek. 2023 júniusában pedig megszületett egyéves kisfia, Roman Pacino, akit a 30 éves Noor Alfallah hozott világra.

Al Pacino elárulta, hogy kisfia, Roman inspirálta közelgő memoárja, a Sonny Boy megírására, amely október 8-án jelenik meg. A könyv egyik részét kifejezetten neki szánja, hogy fia is megismerhesse élete fontos pillanatait.

(Borítókép: Al Pacino. Fotó: Getty Images)