Diddy aggasztó üzenetet küldött a börtönből, miközben súlyos szexuális zaklatás és zsarolás vádjával várja a tárgyalást.

Diddy, a világhírű rapper és producer, jelenleg komoly bajban van: súlyos szexkereskedelem és zsarolás vádjával várja tárgyalását a brooklyni Metropolitan Fogolytáborban – írja a Dailymail.

A 54 éves sztár  kedden meglepő posztot tett közzé lánya, Love születésnapján. A posztban egy fotót osztott meg, amelyen a kis Love éppen a születésnapi tortáját élvezi, és ehhez ezt írta:

Boldog születésnapot @loveseancombs, apa szeret téged.

A zenészt szexuális zaklatással, kényszerítéssel és zsarolással vádolják, és állítólag hosszú évek óta bántalmazott nőket. A vádak szerint Diddy és társai drogokkal kábították el az áldozatokat, hogy ne tudjanak ellenállni, és napokig tartó szexuális aktusokra kényszerítették őket, amit a rapper csak „furcsaságnak” nevezett.

A rapper volt barátnője, Cassie is beperelte őt, és állítása szerint Diddy évekig bántalmazta őt is. A vádak a 2008-ra visszanyúló események részleteit is tartalmazzák, amelyeket szövetségi bíróság vizsgál.

Diddy jelenleg a brooklyni Metropolitan Fogolytáborban várja a tárgyalását, ahol szigorú feltételek mellett tölti napjait. Hetente csak egy órát engedélyeznek neki családi látogatásokra, de nem tudni, hogy láthatta-e Love-ot a születésnapján. Egy bennfentes szerint a rapper nagyon aggódik a gyerekeiért: „Három kiskorú gyermeke van, és hét gyermeke közül négyen teljesen magukra maradtak, mivel egyik szülőjük sem elérhető.”

Az elmúlt hetekben további hat újabb vád került elő. Az egyik vádirat szerint Diddy 1998-ban egy Hamptons-i fehér partin szexuálisan bántalmazott egy akkor 16 éves fiút, aki tanácsot kért tőle a zenei karrierjével kapcsolatban.

A fiú állítása szerint a rapper azt mondta neki, hogy „nem akarsz betörni az üzletbe?” majd arra kényszerítette, hogy vegye le a nadrágját. A fiú félelemből engedelmeskedett.

Egy másik áldozat pedig azt állítja, hogy Diddy 2008-ban a Macy’s áruház raktárában erőszakolta meg, amikor három testőrével jelent meg a helyszínen. Az áldozat elmondása szerint a rapper brutálisan bántalmazta, majd utána megfenyegették, hogy hallgasson.

Diddy mindvégig ártatlannak vallotta magát, és ügyvédei fellebbezést nyújtottak be a szabadlábra helyezése érdekében, amelyet a bíróság eddig elutasított. Bár a sztár nagy összeget ajánlott fel óvadékként, hogy otthonában várhassa a tárgyalást, a bíróság ezt is elutasította.

A botrány egyre jobban elhatalmasodik, és a rajongók, valamint a közvélemény egyaránt kíváncsian várják, mi lesz a híresség sorsa. Diddy karrierje során számtalan sikert aratott, de most úgy tűnik, hogy élete legnagyobb harcát kell megvívnia – és nem a színpadon, hanem a bíróság előtt.

(Borítókép: Diddy. Fotó: Getty Images)