Hírösszefoglalónkban még: Rubint Réka nem biztos benne, hogy a férje mindig hűséges volt hozzá, Király Viktor alkoholizmusáról mesélt a felesége.

Király-Virág Anita

Király Viktor a Sztárboxnak hála rengeteg súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi időben. Az énekes úgy fogalmazott, hogyha felesége, Anita nincs, akkor aligha viszi véghez azt az óriási csatát, amit nem a ringben, hanem az alkohollal vívott az elmúlt évben.

„Az elejétől mindegy volt, hogy nyer vagy sem, mert a lényeg azon volt, hogy nem adta fel. Az elmúlt fél év azonban nem volt könnyű. Eleinte féltem, ha véget ér a felkészülési időszak, akkor vajon mi történik? Átmeneti lesz a változás, vagy végleges? De már jó ideje nem jönnek vissza azok a problémák, amelyek bizony nehezítették a visszaköltözésem utáni időszakunkat is. Aki élt már együtt alkoholproblémával küzdő emberrel, az tudja, hogy mennyi rossz helyzet van, ami amiatt történik, hogy az egyik fél iszik” – mondta Anita a BEST magazinnak.

Rubint Réka

Rubint Réka nem tudja, hogy a férje, Schobert Norbi mindig hűséges volt-e hozzá. Kiderült, hogy egyszer Réka elkapott olyan üzeneteket a férje telefonján, amelyek kétértelműek voltak, ám ő soha nem fordított hátat annak az embernek, akinek örök hűséget fogadott. 

„Soha semmilyen helyzetben nem fordítottam hátat annak a társnak, annak az embernek, akinek 2002-ben örök hűséget fogadtam” – mondta Rubint Réka az Útközben elmeséled című műsorban, mire Sváby visszakérdezett, hogy a párja mindig hűséges volt-e hozzá. Erre Réka azt válaszolta, ezt tőle kérdezze meg, amikor elhívja beszélgetni a műsorba. Sváby András viszont kijelentette, hogy most éppen Rékával beszélget.

„Hát, nem tudom. Tényleg nem” – mondta Réka, akiből némi noszogatás után kibukott a vallomás:

Figyelj, el-elkaptam olyan sms-t, ami elég kétértelmű volt

– mondta a fitneszinfluenszer, majd hozzátette: ez még a kapcsolatuk legelején történt, neki viszont nincsenek titkai.

Mucsi Zoltán

A legtöbben vicces, üvöltözős és káromkodós tartalmai miatt ismerik és kedvelik Mucsi Zoltánt, vagy ahogy sokan ismerik: Kapát. A Jászai Mari-díjas színész azonban elárulta, hogy a való életben inkább megfontolt és nyugodt, csöndesen elmélkedő, halk személyiség. 

„Nem mindig móka és kacagás az életem és a környezetemé sem. Egyáltalán nem hasonlítok ahhoz a karakterhez, kifejezetten távol áll tőlem, amit a videókban megformálok. Én a magánéletemben nem szoktam káromkodni, ordibálni, bár bevallom, előfordult már, de azért elég ritkán. Nyugodt ember vagyok, így látom magamat. Velem lehet beszélgetni, lehet létezni. Időnként savazom a barátomat, vagy a kollégámat, de szeretek humorizálni. Ettől függetlenül az csak egy karakter” – mesélte a Blikknek Mucsi. 

Sallai Nóra

Jó hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról: a Blikk információi szerint a színésznő már önállóan lélegzik, illetve egyre többször nyitja ki az egyik szemét néhány pillanatra. Bár úgy tudjuk, még hetekbe telhet, mire teljesen a tudatánál lesz, a családtagok végre bizakodhatnak, hogy van remény a színésznő felépülésére.

(Borítókép: Mucsi Zoltán. Fotó: Papajcsik Péter/Index)