A One Direction korábbi tagja Buenos Airesben zuhant ki egy szálloda harmadik emeleti erkélyéről.

31 éves korában tragikus körülmények között meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi tagja, miután kizuhant egy szálloda harmadik emeleti erkélyéről Buenos Airesben. 

A helyszínre eredetileg azért vonultak ki a rendőrök, mert bejelentést kaptak egy agresszív férfiről, aki kábítószer vagy alkohol hatása alatt állhat. Amikor megérkeztek a hotelhez, a dolgozók szerint nagy zajt lehetett hallani a belső kertrészben.

Ezután megtalálták a 31 éves zenészt, aki körülbelül 40 métert zuhant és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre kiérkező mentőknek esélyük sem volt megmenteni az életét. 

Payne emlékezetes pályafutást hagyott maga mögött, amely a brit X-Faktorban indult. Harry Stylesszal, Zayn Malikkal, Louis Tomlinsonnal és Niall Horannal kiegészülve hozták létre a One Directiont, amellyel 2010-ben sikerült egészen a harmadik helyig menetelnie. Az együttes számtalan sikert ért el a 2010-es években, mígnem 2016-ban szünetre vonultak. Egy hétéves kisfiú édesapja is volt.

Az eset körülményeit vizsgálják a hatóságok. Egyelőre az önkezűséget sem zárták ki, azonban Payne az eset előtt nem sokkal még boldogan posztolt a közösségi média oldalain. 

(Daily Mail)

(Borítókép: Liam Payne. Fotó: Dave Benett/Getty)