Al Pacino elárulta, hogy egy gyerekkori baleset során szerzett intim sérülés örökké kísérteni fogja, és élete egyik legkínosabb élményeként emlékszik rá.

Al Pacino, a legendás színész, nemrég megjelent memoárjában, a Sonny Boy-ban egy fájdalmas és kínos gyerekkori balesetről vallott, amelyet a mai napig nem tud elfelejteni. A Keresztapa sztárja, aki most 84 éves, visszaemlékszik, hogy 10 éves korában, amikor a New York-i Bronxban élt, egy vékony vaskerítésen egyensúlyozva súlyosan megsérült – írja a Page six.

Egy esős napon megcsúszott, és leesett, a vasrúd pedig közvetlenül a lábai közé csapódott, amit Pacino élete egyik legfájdalmasabb élményeként emleget.

Az a nap örökre az emlékeimbe égett

– írja Pacino. Az esés következtében olyan erős fájdalmat érzett, hogy képtelen volt hazajutni. Egy idősebb férfi segítette el őt nagynénjéhez, ahol háziorvost hívtak, hogy megvizsgálja a sérülését. Al Pacino emlékei szerint anyja, nagynénje és nagymamája is jelen voltak a vizsgálat során, ami még kínosabbá tette a helyzetet.

„Ott feküdtem az ágyon, nadrágom a bokám köré csúszva, miközben ők pánikszerűen vizsgálták a sérülésemet” – emlékezett vissza a színész.

A baleset nyomai nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is megmaradtak.

A gondolat, hogy ez megtörtént, a mai napig kísért

– írja Pacino, aki az esetet élete egyik legkínosabb pillanataként emlegeti.

Pacino memoárjában számos személyes történetet oszt meg, köztük édesanyja öngyilkossági kísérletét és karrierje mélypontjait is. A Scarface színésze úgy érzi, most jött el az idő, hogy visszatekintsen életére, és megossza mindazt, amit az évek során átélt. „Elértem egy kort, amikor úgy éreztem, ideje feljegyezni a múltamat” – nyilatkozta a People magazinnak.

(Borítókép: Al Pacino. Fotó: Getty Images)