Jennifer Lopez új albummal és egy hatalmas slágerrel térne vissza a zenei világ élére, miközben a szakítását is feldolgozza.

Jennifer Lopez nem hagyja, hogy zenei karrierje véget érjen egy gyengébb albummal – újra a csúcsra tör! A világsztár Ben Affleckkel való szakítása után most minden energiáját az új albumára összpontosítja, és egy hatalmas slágerrel térne vissza.

Lopez egy közeli forrás szerint egy olyan ütős dalt keres, amely garantáltan meghódítja a toplistákat.  Az 55 éves énekesnő és színésznő nem áll meg egyetlen dalnál:

Új albumot akar kiadni, tele slágerekkel

– mondta a forrás. A nagy visszatérés egyértelműen célja, különösen miután legutóbbi albuma, a This Is Me… Now a Billboard Top 200-as listáján csak a 38. helyig jutott, ami Lopez karrierjében nem számít sikernek.

Lopez számára ez az időszak egy új kezdet lehet, ahol ismét a zene áll az első helyen. Bennfentesek szerint az énekesnő mindent belead, hogy bebizonyítsa, még korántsem lehet őt leírni, és a kritikusok is újra elismerjék a tehetségét.

Korábbi nyilatkozataiban J.Lo már célozgatott arra, hogy ez akár az utolsó albuma is lehet, de a mostani hírek szerint ez korántsem biztos: „Már nem is tudom, készítek-e még albumot ezek után” – mondta, de most úgy tűnik, hogy a zene iránti szenvedélye még mindig töretlen.

Bár Lopez nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a gyerekei, családja és közeli barátai jelentik számára a legnagyobb prioritást, most mégis visszatért a stúdióba, hogy újra elfoglalja helyét a zenei világban.

Eközben két filmprojekten is dolgozik, amelyek érdekes módon mindketten volt férjéhez, Ben Affleckhez kapcsolódnak.

(Borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)