Lagzi Lajcsi nagy visszatérése elmarad: a büntetésvégrehajtás nem adott engedélyt a táncos show-ban való részvételre.

A Dancing with the Stars rajongói sajnos nem láthatják Lagzi Lajcsit a színpadon, mivel a büntetésvégrehajtás közbelépett, és nem kapott engedélyt a műsorban való szereplésre. A Blikk információi szerint Lajcsi, aki a Séfek Séfe zsűritagja, Vomberg Frigyes helyettesít majd a táncparketten.

A TV2 nagy visszatérést tervezett Lajcsival, aki július 1-jén szabadult a baracskai börtönből, és jelenleg otthonában, reintegrációs őrizetben van. A műsor készítői Südi Iringót választották párjának, és Lajcsi lelkesen készült a bécsi keringőre.

 A próbák már javában zajlottak a boldogasszonypusztai birtokon, azonban a szükséges engedélyek nem érkeztek meg időben, így Lajcsinak búcsút kellett intenie a szereplésnek.

Lajcsi nagyon várta ezt a lehetőséget, de sajnos nem jött össze.

Nagyon lelkes volt, naponta próbáltak, még ha csak otthon is. A bécsi keringőt órákon át gyakorolták Südivel, és Lajcsi élvezte a felkészülést, még ha nem is volt nagy táncos” – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

A TV2 nem akart kockáztatni, ezért már fel is kérte Vomberg Frigyest, hogy vegye át Lajcsi helyét a versenyben. Vomberg és Südi Iringó már el is kezdték a próbákat. Bár mind a csatorna, mind Lajcsi reménykedett abban, hogy megkapják az engedélyt, végül nem sikerült időben megoldani a helyzetet.

(Borítókép: Lagzi Lajcsi. Fotó: Getty Images)