Snoop Dogg és Seth Rogen figyelmeztet: az európaiak sajátos módszere, ahogy füvet tekernek, nemcsak különös, hanem egyenesen veszélyes!

Snoop Dogg és Seth Rogen nem csak a szórakoztatóiparban alkottak maradandót, hanem közismert kannabiszrajongók is. Az Egyesült Államokban a fű használata sok államban legális, de Snoop és Seth szerint Európában a füvezés más szabályok szerint zajlik – és nem feltétlenül jó értelemben.

A LaDbible szerint Snoop Dogg egy interjúban kifejtette, hogy az európaiak „veszélyes módon” keverik a dohányt a fűvel, ami szerinte egyáltalán nem biztonságos. Snoop így fogalmazott:

Valahányszor Európában jártam, azt tapasztaltam, hogy a füvük tele van szeméttel.

Király cigarettát raknak a rohadt fűbe, és ha nem vigyázol, az egész mellkasod felrobban.”

Seth Rogen egyetértett, és megjegyezte, hogy az európaiak dohánnyal próbálják „felhígítani” a füvet, de szerinte ez nem a legjobb megoldás. Snoop hozzátette: „Kicsi mennyiségű a fű, de rengeteg dohányt tesznek bele, ami nem hozza azt a hatást, amit várnánk.”

Egy tanulmány, amit a University College London (UCL) készített, kimutatta, hogy Európában a legtöbben dohánnyal keverik a füvet, de a kutatás szerint ez nem teszi jobbá az élményt.

Seth Rogen a The Diary of a CEO podcastban még tovább ment, amikor arról beszélt, hogy a fű használata számára épp olyan, mint bármilyen más segédeszköz:

Pont úgy használom, mint egy cipőt vagy szemüveget – megkönnyíti az életet.

(Borítókép: Snoop Dogg. Fotó: Getty Images)