Istenes Bence eltűnt az Álarcos énekes műsorvezetői székéből, de vajon hová tűnt és milyen szerepben láthatjuk majd viszont?

Az RTL népszerű műsorában, az Álarcos énekesben hatalmas meglepetés történt: Istenes Bence már nem a műsorvezetői székben foglal helyet! A három évadon át műsorvezetőként dolgozó tévés személyiség idén új szerepben tér vissza – nyomozóként csatlakozik a csapathoz.

Az új évadra számos változás várható, amit Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese és Verebély Marcell, a műsor kreatív producere már korábban jeleztek. Csobot Adél és Sebestyén Balázs már biztosan visszatérnek detektívként, így a nyomozói csapat fele már ismert. Azonban az új műsorvezető személye továbbra is homályba burkolózik.

Az RTL csak annyit árult el, hogy hamarosan online felületeiken nyomokat fognak elrejteni a titokzatos új műsorvezetőről, és a negyedik nyomozó kiléte is rejtély marad. A rajongók izgatottan várják, hogy kiderüljön, ki foglalja el Istenes Bence helyét, és milyen új fordulatokat hoz az Álarcos énekes következő évada.

(Borítókép: Istenes Bence. Fotó: Getty Images)