Papp Szabi, a Supernem frontembere a Megasztár legutóbbi adásában meglepő őszinteséggel beszélt saját válásáról, miután egy versenyző fájdalmas története felidézte benne a régi emlékeket.

A Megasztár legutóbbi adásában nemcsak a tehetségkutató énekesjelöltjei gondoskodtak a drámáról, hanem Papp Szabi, a zsűri egyik tagja is. A Supernem frontembere egy megható pillanatban osztotta meg saját válása történetét a közönséggel. Az eset apropóját Horváth Dániel adta, aki érzelmekkel teli előadása után bevallotta, hogy eredetileg feleségével érkezett volna a műsorba, de a kapcsolatuk időközben tönkrement – írja a Blikk

Dániel előadása hatalmas sikert aratott, és a Benson Boone Beautiful Things című számának érzelmes előadása után bevallotta, hogy a dal különösen közel áll a szívéhez, mivel épp egy fájdalmas váláson megy keresztül. A zsűri azonnal érezte az énekes-jelölt fájdalmát, és a Supernem énekese, Papp Szabi is megszólalt, aki szintén átélte már ezt a nehéz helyzetet.

Túl vagyok egy váláson, és tudom, milyen érzés.

Az ember láthatatlanná válik. Sajnálom” – mondta el őszintén Papp Szabi, aki nagyon ritkán beszél a magánéletéről.

Papp Szabi nyíltan elmondta, hogy a válás mindenképpen mély nyomot hagy az emberben, és ő maga is megérezte ennek a nehéz időszaknak a súlyát.

Pappról eddig keveset tudhattunk a magánéletével kapcsolatban. Házassága alatt két gyereke is született, Natasa és Viktor, de az énekes többször is elmondta, hogy a volt kapcsolata számos hullámvölgyet megélt.

Korábban a TV2 Love Bistro című műsorában láthattuk őt együtt az exnejével, akivel akkor még boldogan beszélt a kapcsolatukról. A válásáról most először beszélt nyíltan, egyúttal megmutatta, hogy nem fél őszintén szembenézni az élet nehézségeivel.

(Borítókép: Papp Szabi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)