Pőre fotókkal örvendeztette meg a követőit Monica Bellucci. A 60 éves olasz színésznő a fiatalkorából osztott meg intim felvételeket.

Különleges alkalmat ünnepelt a napokban Monica Bellucci. A 60 éves olasz színésznő a szeptember 30-ai születésnapja alkalmából felkerült a helyi Vogue októberi kiadásának címlapjára. A róla szóló cikkben számos fotót megosztottak róla, többek között egy fiatalkorában készült aktsorozatot, amelynek Paolo Roversi fotóművész által készített felvételeit nemrég a közösségi oldalán is posztolta Bellucci.

„Szabadabbnak érzed magad az ítélkezéstől. Ma, 60 évesen megengedem magamnak, hogy egy filmben megnyaljak egy fényképet vagy félmeztelenül szerepeljek, és mindezt játékosan teszem. Egy színész számára a test mindig csodálatos munkaeszköz marad” – fejtette ki a meztelenségről alkotott véleményét az interjúban a színésznő, aki a karrierje során olyan kasszasikerekben játszott, mint A passió, a Golyózápor, a Spectre – A Fantom visszatér, a Mátrix Feltámadások, legutóbb pedig az idei Beetlejuice Beetlejuice.

Monica Bellucci 60. születésnapja alkalmából nemrég egy galériát is közzétettünk, amelyben visszatekintettünk élete legfontosabb pillanataira. A lapozgatót ide kattintva tekintheti meg.

(Borítókép: Monica Bellucci. Fotó: Getty Images)