Megszólalt Varga Viktor egyik szeretője, akivel mint kiderült, az énekes akkor volt együtt, amikor még hivatalosan járt Zsembera Liliánával. A titokzatos nő annak a részleteit is felfedte, hogy milyen helyeken melegedett össze Vargával.

Varga Viktornak az utóbbi hónapokban szinte minden idejét lekötötte az edzés a Sztárbox című műsorban való szereplés miatt, többek között ezért is ért véget a kapcsolata Zsembera Liliánával. A szakítás ellenére jó kapcsolatban maradtak egymással és annak a lehetőségét sem zárták ki, hogy egyszer újra összejönnek, ám feltehetőleg ez nem a közeljövőben fog bekövetkezni, hiszen az énekes két kanállal falja az életet – és a nőket. Az RTL műsorának vasárnapi adásában nagy visszhangot keltett, hogy Vargának több nő is szurkolt a nézőtéren, majd a meccs után egy szőke hölgyet csókolt meg, aki Zsembera Liliána mellett állt. A közjátékot látva az énekes exbarátnője kiviharzott a csarnokból.

„Valójában semmi nem történt. Nincs szerelmi háromszög, inkább sokszög. Lilivel már szakítottunk, tudta, hogy nem vagyok az övé. Megbeszéltük ezerszer, ennyi. A szőke lány egy barátnőm, akivel nagyon jóban vagyok, de rajta kívül is volt még ott jó pár hölgy, aki vágyik rám, vagy akikkel vágyunk egymásra. Szabad lélek vagyok, egy szabadúszó férfi, aki szeret ismerkedni” – vallotta be később Varga Viktor, aki valójában eddig sem volt a monogámia és a családalapítás híve. A jelek szerint tehát több vasat tart a tűzbe Varga Viktor, akinek az egyik szeretője is megszólalt nemrég a  Story magazin nak. A csavar a történetben, hogy az illetővel az énekes még a Liliánával való kapcsolata alatt lépett félre.

„Az egyik koncertje után ismerkedtünk meg. Bejelöltem Instán, aztán elkezdtünk levelezni, majd randizni. Soha egy pillanatig nem titkolta, hogy van barátnője, de ha vele voltam, azt éreztem, engem szeret a világon a legjobban. A szabad szerelemre bátorított. Sok helyen szeretkeztünk. Számomra a nudista strand volt a legkülönlegesebb. Mindig azt mondta, hogy mellette megtanulom, milyen egy igazi férfi, és hogy utána nagyon nehéz lesz hozzá hasonlót találnom. Így is lett!” – számolt be a titokzatos lány.

(Borítókép: Varga Viktor. Fotó: Kaszás Tamás/Index)