horoszkóp

Ki a Hét Lúzere? Kelemen Anna? A szívét adó Sarka Kata?

2008.02.24. 21:08
Kapcsolódó cikkek (1)
Kelemen Anna tizennyolc millió forintos kártérítést fizethet, amiért kutyája megtámadott egy idős nőt. Sarka Kata és a kortárs giccsre fogékony barátja ajándékozási szokásai derültséget okoztak. Nicolas Cage adót csalt, Eva Longoria pedig úgy néz ki, mint egy utcalány. Döntse el, ki a Hét Lúzere.

Ez a hét a nők hete. Lehetséges, hogy Kelemen Anna tarol a kutyaügyével, de azért megemlékezünk más, esélyes jelöltekről is a cím megszerzéséért folytatott küzdelemben.

Kelemen Anna aktái az ügyészségre kerültek, ahol segítségnyújtás elmulasztása és maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés vádpontjában . Mint ismert, a playmate Zeusz nevű, lelkileg sérült kutyája néhány hónapja megtámadta a Zsuzsa néniként ismert szomszédasszonyt. Az ügyre reagálva Kelemen Anna ügyvédje, Magyar György a tevékeny megbánást javasolta védencének, vagyis hogy ajánlja fel segítságét a nő háztartásában. A szomszédról azonban úgy tudni, inkább a 18 millió forintos kártérítést kéri majd, amelyet megítélhetnek neki az ügyben.

Hajdú Péter a bal kamrában

Klikk!

Vidámabb témával folytatjuk. Sarka Kata csodás ajándékkal lepte meg kedvesét. A modell Valentin-nap alkalmából ultrahangfelvételt készítettet szívéről, majd a bal és a jobb kamra közé beírta kedvese, Hajdú Péter nevét. A kortárs giccsre fogékony pár másik tagja cserébe ötven szál rózsával lepte meg barátnőjét, mert fontos a látványos gesztus. A pár ajándékozási szokásainak egy hosszú blokkot szenteltek a héten a Sláger Rádió Bumeráng című műsorának vezetői, akik elemezni próbálták ezt a mókát. Sarka Kata egyébként nemcsak az ultrahangos felvételek esetében szereti a sötét tónusokat, egy feljelentőnk szerint sminkelési szokásaiban nagy rajongója a réteges alapozásnak.

Happy End

Az anyagi haszonszerzés célja nem tartozik a versenytételek közé, ezért Liptai Claudia gesztusára nem lehet szavazni ezen a héten, csupán megemlítjük, mint érdekességet. Miután Gesztesi Károly az apasági történeteinek megjelentetése után úgy döntött, csajozós történeteit is megosztja a közzel, felesége egy hasonlóan piacképes témával állt elő. A műsorvezetőnő kijelentette, majd ő is könyvet ír a fiúzós történeteiről.

Niki Belucci nevét sem ajánljuk a listára, mert a kedvezőtlen hírek után azt a hírt kaptuk, nem ment tönkre a házassága.

Így mulattak

A hét egyetlen férfijelöltje Nicolas Cage, 988 ezer dolláros (több mint 178 millió forint) bírságot szabott ki az Egyesült Államok adóhivatala. A színész ellen az a vád, hogy jogtalanul írt le 3,3 millió dollárt (kis híján 600 millió Ft) az adójából úgy, hogy arra használta fel a Saturn Productions nevű produkciós cégét, hogy limuzinok, étel, ajándékok és utazások költségeit írja le azon keresztül. A színész fellebbezett.

Szomorú, hogy nem telhet el hét Britney Spears említése nélkül. Az énekesnő a napokban 25 fős személyzete kíséretében betért vásárolni egy Los Angeles-i üzletbe leopárdmintás topban, majd a próbafülkéből kilépve egy 200 dollárt (körülbelül 35 ezer forint) érő fekete felsőben távozott anélkül, hogy kifizette volna. Amy Winehouse nevét is dermesztő érzés emlegetni. Az énekesnő néhány nap alatt háromezer fontos (körülbelül egymillió forint) kárt okozott egy londoni luxusszálloda lakosztályában. Miután a takarítónő bejutott a napokig bezárva tartott szobába, azt látta, hogy mindent beborít a kiömlött alkohol és a cigarettavégek, szanaszét hevertek az üres pezsgősüvegek és persze a mosatlan szennyes is.

Szőrme és csótány

A lúzerverseny utolsó jelöltje Eva Longoria, aki megnyerte a PETA állatvédő szervezet egyik citromdíját. Az aktivisták szerint a színésuznő úgy néz ki a szőrméiben, mint egy utcalány.

Habár nem hírességről van szó, vígaszágon mégis szeretnénk bejutattni a döntőbe a türkmén állami tévé vezetőségét, akik harminc munkatársat - szerkesztőket, rendezőket, operatőröket, a technikai személyzetet - rúgott ki amiatt, mert egy csótány megjelent a stúdióban a bemondónő asztalán, és adásba került.