horoszkóp

Ki a hét lúzere: a táskaárus Sváby, a sérült Stohl vagy az unalmas Barátok közt sztár?

2007.09.24. 08:20
Az elmúlt hetek húzós botrányai után kicsit leült hangulat. Ennek ellenére nem múlhat el hét anélkül, hogy ne választanánk meg a leglúzerebb celebet. Bár a mezőny nem túl erős, azért remélhetőleg van, akit megillet ez a cím. A pályázók: a Hooligans, Deutsch Anita, Sváby András és druszája, Stohl András, valamint Britney Spears.

Mivel Győzike, Havas Henrik és Damu Roland a nagy hajrá után kicsit elfáradt, ezen a héten egy teljesen más stáb várja, hogy az olvasók ítélet mondjanak a fejük felett.

Sváby András, az ügyvezető igazgatóból lett butikos

Bár a TV2-s sztárok körül alaposan felbolydult az élet, úgy tűnt, hogy a Napló régi műsorvezetőjét semmi sem billenti ki az egyensúlyából és megelégszik azzal, ha vidáman léggitározhat a csatorna legnagyobb beszállítójának, az Interaktívnak a céges buliján. Tévedés! Sváby András, az előbb említett vállalat vezérigaztója ugyanis a hét elején önként lemondott a posztjáról. Lehet, hogy ezentúl több időt szeretne szentelni online táskaboltjának?

Stohl András, a nyughatatlan beteg

A színész/műsorvezető megsérült a Tűzvonalban című sorozat forgatásán. Stohl András szerint nem véletlen, hogy elszakadt az Achilles-ína és így három hét ágynyugalomra van ítélve. A munkaholista celeb szerint a Sors így jelezte, hogy vissza kellene fognia magát. A sérülés ellenére a színész már egy hónap múlva újra játszani szeretne a Nemzetiben.

Hooligans, a mellőzött slágerrockerek

Bár a zenekar tagjai saját bevallásuk szerint nem kedvelik a Black Eyed Peas zenekart, meglehetősen magukra vették, amikor Fergiék nemhogy énekelni, még fényképezkdeni sem akartak a magyar előzenekarral. Szerencsére Herczeg Zoltán divattervező szívében mindig lesz hely a fiúknak.

Deutsch Anita, az unalmas sorozatsztár

Bár a színésznő férje, Kinizsi Ottó hetek óta szimpátialistánk elején trónol, ez a népszerűség bizony nem ragadós. A legújabb hírek szerint ugyanis Deutsch Anitát ki akarják írni a Barátok köztből, mivel az általa játszott karakter, Szilágy "Panda" Andrea kezd unalmassá válni. Bár sem a színésznő, sem a sorozat készítői nem nyilatkoztak az ügyben, az újság produkcióhoz közeli forrása úgy tudja, hogy a BK sztárja nagyon kiborult, amikor értesült a döntésről.

Spears, a kihagyhatatlan lúzer

Bár Lindsay Lohanről és Paris Hiltonról mostanában meglepően keveset hallani, a piálós, balhézós trió legszánalmasabb tagja, Britney Spears ezen a héten is remekelt. Amióta elszúrta a nagy visszatérésként beharangozott MTV-s fellépést, azóta naponta érkeznek róla az újabb ijesztő hírek. Múlt hétre ugyan csak a rossz sajtóvisszhang és egy puncivillantás maradt, hétfőn ismét felpörögtek az események. A bíróság ugyanis kis híján elvette tőle két kisfiát, Sean Prestont és Jayden Jamest. Másnap kiderült, hogy a gyerekek maradhatnak, amennyiben Spears részt vesz egy szülőknek szóló oktató tanfolyamon és hetente kétszer alkohol- és drogtesztnek veti alá magát. A döntést a zakkant celeb meglehetősen furcsa módon ünnepelte meg, egy zoknival a fején táncolt. Mindezt állítólag józanul sikerült elkövetnie. Szombaton pedig jött az újabb döbbenet. Az énekesnő ellen egy augusztusban történt koccanás miatt vádat emeltek. Amennyiben Spears ügyében egy szigorú bíró hoz ítéletet, akár egy év börtönbüntetést is kaphat.