horoszkóp

Britney Spears mellett lehet más is a hét lúzere?

2007.10.15. 00:23
Spears mellett nehéz labdába rúgni, de mi azért megpróbálunk választékot kínálni: az eheti mezőnyben van lopás, halálhír, fegyverbirtoklás, sportoló, énekes, rapper. Döntse el, ki a leglúzerebb!

Igazából a többi indulóval szemben nem fair Britney Spears szerepeltetése, de mivel életműdíjat nem adhatunk, hogy aztán többször ne kelljen vele foglalkozni, kénytelenek vagyunk - a többiek kárára - hétről hétre értékelni kiemelkedő teljesítményét.

Ha másért nem, hát a többieknek jó példa gyanánt. Britney Spears csak a múlt héten a következő remek dolgokat csinálta: állítólag elhagyott egy leszbivideót, majd a videóknál maradva, előkerült az új klipjének a vágatlan verziója, amiben a melleit mutogatva táncikál, aztán pedig jó szokásához híven bugyi nélkül ment kocsikázni. És ha ez még nem volna elég, bankot is raboltatott valami szerencsétlen lúzerrel.

Klikk!

Kreatív ötlettel állt elő a Candies zenekar, hogy bekerülhessen a lúzerválasztásba. Az ismeretlenség homályából előtörve úgy kívánnak némi népszerűségre szert tenni, hogy a szexicsajos-autószerelős klipjükhöz a nagyvilági főgonosznak Kiszel Tündét kérték fel. Elég elkeserítő helyzetben lehet az, aki Kiszel Tünde farvizén akar betörni a popzenébe.

A külföldi mezőny több üde színfolttal is rendelkezik. Először Snoop Doggról kell beszámolnunk, aki azért, mert egy fegyvernek látszó tárgy volt nála, 160 óra közmunkát kapott, amit egy parkban kell letöltenie szemétszedéssel.

A híres rappernél egykoron talán még híresebb MC Hammerről elterjedt a hír, hogy meghalt. Hammer az évek során annyira kikerült a köztudatból, hogy végül saját magának kellett megcáfolni a halálhírét, mert rajta kívül senki más nem volt tisztában aktuális állapotával.

Az elmúlt hetekhez hasonlóan megint beszámolhatunk sportolói teljesítményekről. Legújabb hazai bajnokunk, Szávay Ágnes járt ezen a héten olyan szerencsétlenül, hogy nem elég, hogy szinte teljesen kimerült, ezért a fantasztikus szezonját úgy kell zárnia, hogy a szezonvégi tornákon nem indulhat el, de még a kölcsönautóját is ellopták.