horoszkóp

Ki a hét lúzere: a kifütyült Mills, a véradástól eltiltott Campbell?

2008.04.20. 17:35
Heather Mills addig próbálta kiszipolyozni volt férjét, míg az Egyesült Államokban is megutálták. Naomi Campbell hiába szeretett volna egyszer jó fej lenni, a brazilok keresztülhúzták a számításait. Anglia két leghíresebb függője, Pete Doherty és Amy Winehouse ezúttal is kitett magáért, akárcsak a bolond, ám híres kutyatulajdonosok. Persze vannak, akik egy apró figyelmetlenségnek köszönhetően kerülnek cikis helyzetbe. Szavazzon: ezen a héten ön szerint ki a Hét Lúzere?

Természetesen ezen a héten is bőven akadtak lúzer hírességek és ciki történetek. Kezdjük rögtön Paul McCartney volt feleségével, aki nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem a tengerentúlon is közutálatnak örvend. Amikor ugyanis múlt pénteken színpadra lépett a Las Vegas-i Planet Hollywood Hotelben megrendezett idei Miss USA szépségkirálynő-választás zsüritagjaként, kifüytülte őt a gálaműsor közönsége. Mills azonban nem volt hajlandó fennakadni ezen: "Igazán jól éreztem magam. Nagyon jó kis verseny volt. Ha voltak is negatív reakciók, mit tehetnék ellene? Mindig lesznek ilyen emberek." Időközben pedig az is kiderült, hogy miért szeretett volna minél nagyobb részt kihasítani volt férje vagyonából. "Nincs elég pénze, nagyon sokat költ személyzetre, és ha valaki egyszer hozzászokik a luxushoz, nagyon hamar kifogyhat a vagyonából" - nyilatkozta Michelle Elyzabeth képviselőnő. Vélhetően Victoria Beckhamet kevésbé viseli meg, hogy érdeklődés hiányában egyre több üzletből tiltják ki farmermárkáját.

Orvosi eset

Bár Naomi Campbell a Heathrow reptéren történt incidens miatt már múlt héten is a lúzerek táborát gyarapította, most is sikerült bejutni a mezőnybe. A szupermodell ugyan ezúttal valóban segíteni akart, ám sajnos nem járt sikerrel. Campbell ugyanis két hónappal ezelőtti műtétje miatt nem adhatott vért Rio de Janeiróban. Ha már a műtéteknél tartunk, akkor következzen, Alicia Douvall kislánya, aki annyira megirigyelte édesanyja orvosi beavatkozásait, hogy már 13. születésnapjára egy mellműtétet kér ajándékba. Szerencsére a híres mama ezúttal megpróbálta használni az eszét, és kijelentette, lánya egészen 16 éves koráig nem fekhet kés alá, utána viszont szabad a pálya.

Ki lesz a hét lúzere?

Drog, pia, rock'n'roll

Bármennyire is tehetséges énekesnő Amy Winehouse, a lapokba sajnos mégsem ezzel kerül be. Hanem azzal, ahogy például egy kisgyerekkel a kezében gurított le némi alkoholt. Pár nappal később pedig kiderült, hogy az Universal lemezkiadó főnökei ultimátumot intéztek a brit énekesnőhöz, ami szerint csakis és kizárólag akkor készíthet új albumot, ha mégis igent mond a rehabra. Ráadásul elmulasztotta férje, Blake Fielder-Civil születésnapját. A celeb szesz-, illetve drogtestvére, Pete Doherty is nehéz hetet tudhat maga mögött. A Sun információi szerint ugyanis hiába próbálják a börtönben leszoktatni a kábítószerről, ő hitelre szerzi be az anyagot rabtársaitól. A nehézfiúk persze nem nézik jó szemmel, hogy még egy fillért sem láttak a pénzből, és állítólag azt tervezik, hogy ellátják a zenész baját.

Szegény kedvencek

Pár héttel azután, hogy Oprah Winfrey hőn szeretett kutyája jobblétre szenderült, egy másik híres tévés személyiség, Martha Stewart ebe is távozott az örök kutyafuttatóra. A műsorvezetőnő blogjában emlékezik meg kutyájáról rengeteg képpel, aki kíváncsi az ebre és annak sírjára, az itt nézheti meg. Paris Hilton egy kevésbé tragikus történettel szolgált a sajtónak. Az örökösnő elmondta, egyik rajongója azért lopta el a macskáját, hogy később visszaadhassa neki az állatot. Egy oregoni férfi, aki a tavaszi szünetre kutyamegőrzőbe adta kutyáját, pedig kétszer cserélte el ebét, amikor haza akarta őt vinni. "Nem tudok segíteni olyanon, aki nem ismer rá a saját kutyájára és kétszer is azt hiszi, hogy rosszat vitt haza" - nyilatkozta a megőrző tulajdonosnnője. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy a férfi lúzerségi faktorát csökkenti vagy növeli-e az, hogy kiderült, igaza volt: valóban nem a saját kutyája volt nála, az új kutya viszont minden próbatételnél sikeresen átverte.

Ciki balesetek

Mint a fenti példa is mutatja, kínos dolgok persze nemcsak híres emberekkel történnek. Ott van például, egy idős angol úr, bizonyos Jack Higgs, aki pár másodperc leforgása alatt két méregdrága Porschét is összetört 13 éves Ford Fiestájával. A bácsi, aki eddig balesetmentesen vezetett, szerencsére megúszta a furcsa incidenst. Sőt, amint kikászálódott kocsijából, segített az autószalon munkatársainak összetakarítani a törmeléket. Bár Britney Spears ezen a héten egészen ügyesen tartotta magát, mivel neki is sikerült egy apróbb balesetet okoznia, ezért őt is megemlítjük. Múlt szombaton este az énekesnő az autópályán haladva egy pillanatra elbambult, és nem vette észre, hogy az előtte haladó autó megállt. A Nissan sofőrje szerint Spears azért maradt le erről a lényeges momentumról, mert éppen sminkelt, más források szerint azért, mert csuklott. A férfitól végül az énekesnő testőre kért elnézést, és ő is fuvarozta haza a figyelmetlen hírességet. Ennél azonban jóval kínosabb pillanatokat élt át K. Morgan divattervező saját bemutatóján. A hölgy ugyanis nem tudta, hogy a kifutó közepe áttetsző, fényáteresztő textillel bevont lyuk, így amikor a show után kivonult meghajolni, eltűnt a süllyesztőben. Mindenesetre lúzerségi különdíjat szavazunk meg a fotósnak, aki a tervezőnő segítségére sietve maga is beleszakadt a lyukba, és legfeljebb kölcsönös mázli lehetett, hogy nem okozott Morgannek további sérüléseket.