horoszkóp

Ki a hét lúzere: a kőszívű szexszimbólum vagy a nemzsűríző Bochkor?

2008.07.21. 08:34
Kapcsolódó cikkek (1)
Jennifer Lopez rosszul bánik alkalmazottaival, viszont elkényezteti gyermekeit, miközben Sharon Stone miatt még egy ártatlan állatot kellett megkínozni. Miss USA dicséretesen kezelte, hogy nézők milliói előtt zakózott el, egy brit pár viszont nagyon rossz néven vette, hogy a rendőrök nem hagyták őket szexelni Dubai tengerpartján. Ön szerint ezen a héten ki érdemli meg a nem túl hízelgő címet? Szavazzon bátran!

E heti felsorolásunkat Jennifer Lopezzel és Marc Anthony-val kezdjük, akik olvasóink szerint jó dolgukban nem tudják, hogy mit csináljanak. "Akik anyagilag vannak úgy eleresztve, mint Lopezék, megtehetik - és meg is teszik -, hogy mindegyik gyereknek külön dadusa legyen. Ők ehhez képest egyetlen bébiszittertől várták el nemcsak azt, hogy mindkét újszülöttre felügyeljen, de azt is, hogy emellett a hét minden napján 16 órás műszakokat dolgozzon" - nyilatkozta egy ismerősük, aki szerint az első dadusuk egy hét után felmondott, utódja pedig csak egy kicsivel bírta tovább. Az már csak hab a tortán, hogy Jennifer Lopez naponta új designer ruhákat ad az ikreire, és ami már volt rajtuk, azt többé nem veszik fel.

Cserbenhagyás

Bár Orlando Bloom bizonyára már nyeregben érezte magát pár héttel ezelőtt a Kanári-szigeteken, barátnője, Miranda Kerr a romantikus vakáció után gondolt egyet, és visszatért előző pasijához, Brandon Davishez. Legalábbis többen erre következtettek miután a pár látványosan csókolózott egy New York-i klubban. "Teljesen nyilvánosan csinálták és egyáltalán nem foglalkoztak vele, hogy ki nézi őket." És most következzen egy hazai sztár, mégpedig Oláh Ibolya, aki az Aida csapatát hagyta cserben. Az énekesnő ugyanis úgy gondolta, hogy pár hónap alatt nem tudta volna olyan szinten elsajátítani a német nyelvet, hogy biztonságosan érezze magát egy külföldi színpadon, így ő külhonban nem lép fel a többiekkel. Oláh Ibolya színésztársai egyébként elfogadták az énekesnő döntését. Szintén esélyes a lúzerségre Bochkor Gábor, aki Friderikusz Sándorhoz hasonlóan kimaradt a Megasztár 4 zsűrijéből.

Pók és pókerarc

Sharon Stone ezúttal nem villantott semmit, viszont kiderült, hogy a Deadly Blessing című film forgatásán el kellett távolítani egy pók csáprágóját, mert a színésznő túlságosan rettegett az állattól. "Úgy döntött, hogy meg kell csonkítani egy apró ízeltlábút. Lehet, hogy át kellene változtatni a nevét Heart of Stone-ra (Kőszívűre)" - nyilatkozta a PETA elnöke, Ingrid Newkirk. Az állatvédő szervezet nemrég egyébként felvetette, hogy Sharon Stone agyát teljes körű vizsgálat alá kellene vonni, hátha a leletből kiderül, miért nem mutat semmiféle empátiát az állatok iránt. A hét elején tartották meg a Miss Universe világverseny döntőjét, és egy egész világ lehetett szemtanúja annak, hogyan esett el Miss USA a csúszós színpadon. Crystle Stewart javára írandó, hogy az esés után gyorsan felpattant, megtapsolta magát, majd tovább pózolt a színpadon.

Veszélyes helyzetek

Ezen a héten nemcsak a hírességek, hanem az egyszerű földi halandók is sokszor kerültek kínos szituációba. Óriási fekete pontot írhatnak be képzeletbeli ellenőrzőjükbe a A rettegés foka című valóságshow indiai változatának készítői, egy 22 éves versenyző ugyanis majdnem életét vesztette gondatlanságuk miatt. A férfi három és öt perc közötti időt töltött a vízben, mire a nézőknek feltűnt, hogy baj van. Miután kihúzták, a versenyző tett néhány lépést, majd összeesett. Jóval szerencsésebb volt az az amerikai nő, aki miután felébredt egy beavatkozás után az altatásból, egy rózsa mintájú tetoválást fedezett fel a szeméremdombján. A lemosható mintát természetesen orvosa, Steven Kirshner applikálta fel, a sebész ugyanis szerette volna jobb kedvre deríteni páciensét. Pórul járt két tajvani fiatal is, akik egy szikla peremén parkolták le autójukat, ami szeretkezés közben átbillent a peremen és 50 métert gurult lefelé a meredek falon. A 25 éves Lin Gu és a 29 éves Li Sin horzsolásokkal és néhány csonttöréssel megúszta a kalandot, vissza is tudtak mászni valahogyan a hegyoldalon.

Sex on the beach

Folytatva a rossz helyszínválasztást mindenképpen meg kell említenünk azt a brit nőt, akit akár hat évre is rács mögé zárhatnak, mert részegen úgy döntött, hogy Dubai egyik kivilágított strandján szexel egyik honfitársával. A helyi hatóságok egyébként egy figyelmeztetésnek szánt akciósorozat keretében 79 nyugati turistát tartóztattak le az elmúlt két hétben, mert a tengerparton "szabados" viselkedésükkel zavarták a strandoló családokat. Hormonjai miatt került bajba Andy Dick humorista is, akit kedden csuktak le egy gyorsétterem parkolójában a kaliforniai Murrietában kábítószer birtoklása és szexuális zaklatás miatt. Amikor a rendőrök megmotozták, a nadrágja egyik zsebében pedig marihuánát és egy Xanax tablettát találtak. Az illetékesek ötezer dollárnyi óvadékot állapítottak meg.