horoszkóp

Spears vagy más a hét lúzere?

2007.10.07. 23:23
Kiírt sorozatszínészek, törött lábú műsorvezetők próbálták felvenni a versenyt ezen a héten Britney Spearsszel, de egyszerűen esélyük sem igen akadt. Talán Bono, esetleg Pamela Anderson lehet versenyképes a hét lúzere kitüntető címért. Vagy a kavicságytúró Lewis Hamilton. De a döntés az önök kezében van.

Spears itt épp a bíróságra igyekszik
A héten egyszerűen nem lehetett utolérni Britney Spearst. Az elvesztett gyerekek, az elfuserált dugás után önéletrajzi könyvetírni, vagy megszervezni az évszázad legnagyobb reklámkampányát (amiből talán semmi sem igaz) van akkora lúzerség, hogy még az inaszakadt Stohl sem tudja utolérni, pedig ő mindenkit megszívatott a balesetével.

Bono is lehet még esélyes. Ő ugyanis a Spice Girlsnek volt képes dalt írni. Nyilván a Beckham-Posh Spice-vagyon terhére. Csatlakozhat még Jennifer Lopez, aki addig tagadta a látható terhességét, amíg előbb-utóbb bevallja.

Esetleg mégis Győzike?

De nem telhetett el hét Gáspár Győző nélkül sem, aki húszmillióval tartozik az APEH-nek. Legfeljebb majd eladja a sosemvolt Ferrarit.

Bono épp nem dalt ír
És itt van még a két kiírt versenyző. Deutsch Anita azért hagyja el a Barátok köztöt, mert csak, Damu Roland búcsújának viszont elég konkrét oka van: túl sokat pofozkodott az utóbbi időben.

A külföldi futottak még kategóriából nem hagyható ki Elton John sem, akinek sikerült összehoznia egy olyan kiállítást a fotógyűjteményéből, amit simán be is tilthatnak. Gyermekpornográfia miatt. És Pamela Anderson, aki azért nem akkora lúzer, hogy ne keressen évente sokmillió dollárt, de még azt is megengedi magának, hogy össze-vissza beszéljen sosemvolt gyerekéről. Ha meg mégis volt, akkoris, minek? Pláne, ha most megint éppen terhes, és már megint férjhez is ment.

És aminek tétje is lehet

Ott van még Lewis Hamilton, akinek hiába próbálták megnyerni már a sanghaji futam előtt a Forma-1 világbajnokságot azzal, hogy nem sorolták hátra, pedig a múlt héten bénázott, csapata aktív közreműködésével felavatta azt a kavicságyat, amit előtte jó eséllyel még senki nem használt, és nem is fog: a boxutca előttit.

Anna Nicole Smith kegyeleti okok miatt nem lehet a hét lúzere, pedig azok a képek magukért beszéltek.

Önök meg dönthetnek.