horoszkóp

Snipes, Winehouse, Geronazzo: Ki a múlt hét lúzere?

2008.04.28. 08:37
A hét lúzere címért április utolsó hetében többek között egy adócsalásért három évre ítélt hollywoodi szupersztár, egy összeomlás szélén álló énekesnő, egy péniszével viccelődő latin szerető, egy lebuktatott magyar szívtipró és egy nem kurválkódó, csupán "élményanyaggyűjtő" plasztikai sebészeti csoda indul. Ha figyelmesen olvasott Velvetet, már biztos tudja, kikről van szó, de a feledékenyek kedvéért összegyűjtjük őket még egyszer.

A legendáknak mindent szabad?

Amy Winehouse állandó szereplője a hét lúzere összeállításainknak. Év elején átmenetileg felcsillant a remény, ám az énekesnő mégis inkább visszatért jól bevált szokásaihoz, amelyeket most már nyilvános helyen is egyre többször űz, sőt azt szeretné, ha erre mindenki tekintettel lenne: „Legenda vagyok, küldjék ki ezeket az embereket! Drogozni akarok!” – ordította szerdai ámokfutása közben. Winonak most még önmagához képest is sikerült totál kiütnie magát, amiért több ezer font pénzbüntetés vagy akár fél év börtön is járhatott volna, de az énekesnő egyelőre egy hatósági megrovással megúszta az esetet.

Egy másik híresség, az adócsalásért három év börtönbüntetésre ítélt Wesley Snipes is azt hihette, hogy a szabályok rá nem vonatkoznak. A színésznek az adóbevallással gyűlt meg a baja: három éven keresztül nem fizetett adót, emiatt 41 millió dollárral tartozott. Snipes, aki mellett kollégai is kiálltak, meg van róla győződve, hogy a rasszizmus áldozata lett.

Wesley Snipesra börtön vár

Nőügyek

Daniel Radcliffe magánélete nem alakul felhőtlenül. Szakítása után végre kinézett magának valakit egy díjátadón, de hirtelen nem merte elkérni a lány számát, és lúzerként kóvályogva később már nem akarta keresgélni a partin. Ezért egy ausztrál lapnak mesélte el bénázását, mire az újság felkutatta az ismeretlen barátnőjelöltet. Aki jelentkezett is, de sajnos azt a szomorú tényt is közölte, hogy már két éve van pasija. Radcliffe talán nem szerepelne eheti lúzerjelöltjeink között, ha már a helyszínen megkeresi a lányt és nem az újságból értesül az újabb kudarcról – ki tudja, hány olvasóval együtt.

Enrique Iglesiasnak farokméretének tárgyalásával sikerült a hét hírei közé bekerülnie: az énekes a kis péniszéről keringő pletykákat próbálta meg eloszlatni. Amelyek tulajdonképpen tőle származnak: egy interjúban ugyanis valóban arról beszélt, hogy nincs megelégedve a méreteivel, ám most elárulta, csak viccnek szánta a vallomást. A riporterek meg leírták szó szerint. Egyébként Iglesias nem bánja, hogy így alakult, a vártnál nagyobb farok ugyanis szerinte mindig kellemes meglepetést okoz.

A heti tévés sztorik

Erdélyi Mónika a magyar Oprah Winfrey szeretne lenni. A lánya születése után visszatérő RTL Klubos műsorvezető hírességekkel és civilekkel szeretne beszélgetni: úgy érzi, a délutáni talkshowk után végre megérett az esti műsorsávra. Ha ön szerint még nem, akkor klikkeljen a műsorvezetőnőre.

A „nagy Tereskova-botrány” nagyon bejött az RTL Klubnak, így az Esti Showder készítői ismét egy „botránnyal” próbálták megpromózni a műsort: a showman ezúttal Kóka Jánost hazaárulózta le, miközben a Critical Mass biciklis felvonulói között a dugóban autóval próbált hazajutni. Fábry azóta elmondta, szégyelli magát. Hogy a műsorból ismét kivágják-e a „botrányosnak” titulált részt, egyelőre nem tudjuk, de sejtéseink azért vannak.

Geronazzo Mária nem bán semmit, ő csak élményeket keresett

A hét cáfolatai: nem kurválkodnak, nem csajoznak

Ernyey Bélát két fiatal lány buktatta le: „Örömkirály” álnéven az interneten próbál ismerkedni, egyszerre több nővel is. A műsorvezető később azzal védekezett: neki van barátnője: nézzük csak meg a legnagyobb közösségi portálon, ott még fényképet is láthatunk kedveséről. Ezért a nem túl meggyőző védekezésért szerepel ő a jelöltjeink között.

A héten Geronazzo Máriával is sikerült elbeszélgetnünk, aki elmondta, férfiakban bővelkedő pályafutása során ő nem kurválkodott, pusztán ajándékokat fogadott el szolgáltatásaiért és „élményanyagot gyűjtött”. A legplasztikázottabb magyar nő személyében lassan a magyar Amanda Lepore-t üdvözölhetjük. Hogy ön mindezért csodálja őt, vagy inkább elborzad, most eldöntheti.