horoszkóp

Ki legyen a hét lúzere?

2008.05.04. 15:23
Nem múlhat el hét anélkül, hogy megtudnánk, kit tartanak a legszerencsétlenebbeknek. A hosszúhétvégét a celebek is tartják, így kevesebb kirívó eset történt, mint általában szokott, de azért van értelmetlen drogozás, érettségi nélküliség, péniszfotózás, pánikolás. Válassszon!

A héten az egyetlen rendes versenyző Amy Winehouse volt, aki szerencsére öntötte magából a híreket. Az énekesnőről kiderült, hogy többször is megcsalta a férjét, ami miatt nem meri meglátogatni a börtönben. Aztán mondta, hogy mégis szereti, de ez nem hatotta meg a férjét, így akár hárommillió fontot bukhat a váláson, amit a börtönviselő pár forszíroz. És még csak most értünk el a szerdához, amikor kizárta otthonából az új fickóját. Biztos azt hitte, így nem számít megcsalásnak. Remélem nem csodálkoznak, hogy míg a világ egyik felén majálisoztak csütörtökön, Winehouse-nak azt tanácsolták, talán el kéne menni rehabra, de most Amerikába, valami rendes helyre. Aztán szombatra kiderült, hogy az utolsó ember, aki még bírta a drogos szeszélyeket is megelégelte Winehouse használhatatlanságát. Mark Ronson nem készíti el az énekesnővel az új James Bond film főcímdalát.

Amy Winehouse vagy összekapja magát, vagy...

Nem mintha bármi esélyük lenne Winehouse mellett, de azért említsünk meg még néhány próbálkozást, hátha valakinek nem jönnek be az elszállt drogosok ámokfutásai.

A kicsit elcsúszott tinisorsok rajongói biztos Csifó Dorinára szavaznak majd, aki a Barátok Köztbe kerülése idején, tizennégy évesen abbahagyta az iskolát. Most húsz, úgy döntött, talán ideje leérettségiznie, úgyhogy elkezdte a gimnázium első osztályát, van, amit sosem késő jeligére.

Csifó Dorinának végre lesz ideje a periódusos rendszerre

A gazdagság kapujának lengőajtója csapta arcon és lökte vissza a valóságba azt a fiatalembert, aki le akarta fotózni Colin Firth péniszét egy nyilvános vécében, de nem sikerült neki. Colin Firth még be is szólt neki, majd egy show-ban is elmesélte a történetet, hogy tovább alázhassa a szegény fiatalembert.

A „még mindig komolyan veszem azt, amit a tévében látok” fantázianevű kategóriába ezen a héten Schobert Norbertet jelöltük, aki óva intett mindenkit, hogy a szombati Uri Geller műsorban felesége, Rubint Réka arcára ejtsen egy skorpiót. Schobert az adás előtt elmondta, nem gondolta, hogy feleségét az adás kedvéért életveszélyes helyzetbe sodorják. Szerencsére ez nincs is így, de a biztonság kedvéért Schobert mindenkit biztosított arról, hogy segítene élete bajba jutott párján.

Sch. Norbertnek nem kellett közbelépnie