horoszkóp

Ki a hét lúzere? A seggmutogató unoka, vagy a recskázó nagypapa?

2008.10.12. 22:09
Segget villantó unoka, hálózsákban recskázó nagypapa próbálta áthidalni a héten a generációk közötti szakadékot egészen addig, amíg egy többszörösen bukott tévés le nem öreg bénázott egy 29 éves lányt, aki persze emiatt el is sírta magát. Ki a hét lúzere? Benkő, Friderikusz, vagy megszokásból Hajdú Péter?

Hamar lelőtte a show és a hét poénját Benkő Dániel, amikor egy hálózsákban kísérelte meg bemutatni, hogy ő még mindig férfi. Merthogy úgy tűnt, mintha kiverné, recskázna, maszturbálna, avagy marzsinkázná magát. Merthogy mi lehetne nagyobb lúzerség, mint kamerák előtt úgy csinálni, mintha? Ezek után már hiába villantott 60-on felüli löttyedt farkat, nem sikerült felülmúlni teljesítményét.

Pedig sokan próbálkoztak überelni az öreg lantost. A Zámbó család például testületileg hívta fel a Tv2-t, hogy válogatott átkokkal reagáljanak egy műsorra, amiben nem szép dolgokat mondtak a királyról, azaz mindannyiunk Jimmyjéről, aki közismerten szép volt, gyönyörűen énekelt és csúnya véget ért. Halottak kegyeleti okok miatt nem szerepelnek a lúzerlistán, ígyhát kénytelenek vagyunk a bátyus helyett Mariettát és Árpyt megosztott díjra jelölni, ha ennyire nem érti a tréfát, és nem ismerik a realitásokat.

Lúzerek képekben és aláírásokban!

Lúzeresélyes volt még a héten Bíró Ica, aki ugyan most nem csinált semmit, se húsz évvel ezelőtt, de azért csak hírbe hozódott Cicciolinával, és a pornóval, merthogy a nyolcvanas években mindenkinek egyforma volt a feje. Legalábbis, ha most visszatekintünk. Unokáink meg majd nyilván a mienket látják majd egyformának, és ha meglátják Ron Jeremyt egy pornóban, pirulás nélkül kérdezik majd, apa, az ott te vagy? Nem fiam, sajnos nem. Nekem sosem volt akkora, és még csak nem is hasonlítunk.

Hajdú Péter megszokásból és kötelességből egyaránt jelöljük, bár ezen a héten mindössze annyit jelentett be: egymilliót költenek a trónörökös új ruhatárára. Haha, mondja erre Jordan, aki egyébként egy Celeb vagyok... típusú valóságshow-ban dugott először férjével, merhogy ő a kölkök ruhatárána felújítására csak a Dolce&Gabbananál  7000 fontot, azaz bő kétmilliót bírt hagyni.

Esélyes ellenben egy Hajdú Péternél is tapasztaltabb és tehetségesebb tévés, Friderikusz Sándor, aki sok kacskaringó után a Megasztárban tér vissza a széles közönség elé. Nem énekel, zsűrizik. De hogy. Nyomában vér, veríték, könnyek.

Szintén felesleges jelölni, hiszen szinte biztos befutó Tihanyi Tamás, aki nem egy ismert név egyelőre, viszont ha tényleg mindent tud, akkor eddig nagyon rosszul menedzselte magát, hiszen egyfelől tudja, mitől halt meg valójában Kolonics György, másfelől viszont neki köszönhetjük, hogy Talmácsi Gábor ott tart, ahol. Hát hol? Ő a Budapest tv-nél, Talmácsi meg már tuti nem lesz világbajnok, és a keze is törött. Ha Lewis Hamiltonnak van egy kis esze, ráküld valakit, nehogy vele is véletlenül el kezdjen foglalkozni, mert a végén a pechsorozata mellé még ki is fehéredik, mint Michael Jackson.

Külföldi vonalon Clark Gable unokája villantott említésre méltót, mégpedig egy jó nagy segget. Merthogy ő is szereplője annak a valóságshow-nak, amelyikben Paris Hilton keresi új barátnőjét. A szereplés önmagában indokolja a lúzerséget, a seggvillantás duplán.

Katona Klárit meg csak úgy sajnáljuk. Már majdnem készen volt a villa, amikor leégett a teje. A többi meg elázott az oltáskor. Ez nem lúzerség, pech. De abból jó nagy.