Obama lenne tényleg a hét lúzere?

2008.11.09. 21:42
Akárhogy is nézzük, Barack Obama a hét lúzere cím legnagyobb esélyese, hiszen két hazai topcelebritás is kifejtette róla a véleményét, ami önmagában elég az öngyilkos gondolatokhoz. Futott még azért a cipőjét sem befűző Rózsa György, a karaokés asszony, aki megmutatja a lányának, és persze Gjon, a magyar könnyűzene főméltósága. És mások. Döntsenek.

Hiába lett amerikai elnök, Barack Obama a hét lúzere cím első számú esélyese, hiszen, akinek a bőrszíne annak ellenére nem felel meg Keleti Györgyi kifinomult ízlésének, hogy a politikus papával bíró, ám egészen másról ismert hölgy nem rasszista. Obama lúzerségét csak erősíti, hogy a szintén kifinomult ízlésű, és kilenc férfival is elbíró Geronazzo Mária dalt dalolt neki. Ha ezek után is úgy gondolja, meg kell tartania elnöki beszédét, igazán bátor ember.

 A dalra fakadt népek közül kiemelkedik a Tóth Lüszi mindekit kiosztó anyukája, aki egy karaokeversenyen mutatta meg lányának, mi is az éneklés, és hogy is kellene csinálni. Ha a lánya így fog énekelni, sosem éri utol a magyar könnyűzene főméltóságát, aki a dzsungelben egy papagájjal él lelki életet, amivel féltékennyé teszi a dzsungel feketemunkását, Pákót. Titkos favoritunk azonban Nyalókaosztogató Kristóf, aki a dzsungelből kiszavazódva ébredhetett csak rá, aljas módon nem tették közzé, amikor szétosztotta nyalókáját.

Sok esélyes egyben, képek!

Esélyes még természetesen táncos lábú Rózsa György, aki nem elég, hogy az első fordulóban kiesett a Szombat esti lázból, előtte még eljátszotta a Madonnába oltott Axel Rose-t és még a cipőjét sem volt hajlandó önállóan befűzni. Lakatos Márknak ennyit sem kellett tennie, hogy úgy jöjjön haza Afrikából, mintha ott sem lett volna. Pedig Szudánba el sem jutott.

És itt van természetesen Kelemen Anna, akinek a kutyája már akkor is támad, amikor ő nincs is ott, ráadásul egyre régebbi esetek kerülnek elő Zeusz sötét múltjából.

Galsai Dánielnek ezen a héten csak a futottak még kategória jutott, miután könyve promóciójában elsütötte a poént, hogy szerelme, menyasszonya és élete nője méhen kívüli terhességen esett át halála előtt. Még szerencse, hogy gyorsan jött a cáfolattal felérő nőgyógyászati lecke: a méhen kívüli azért nem olyan, hogy iszok rá egyet és elmúlik. És itt van még Czanik Balázs, aki mintha meghízott volna egy kicsit, de azért lányokat spriccelni még simán megy neki.

Hogy ne legyen Obama az egyetlen külföldi, említsük meg Kerry Katonát, a volt Atomic Kittent, aki persze valamennyire magyar, nyilván ezért kellett neki jó pár hónap, amíg rájön, tényleg alkoholista.